A takarékos vízadagoló berendezések

Jártunkban-keltünkben egyre több helyen futhatunk bele a vízadagoló berendezésekbe. A legtöbb nagy cég igyekszik a nyári melegben munkatársait megfelelő folyadékmennyiséggel ellátni, valamint az érkező vendégek számára is frissítőt biztosítani. A vízadagoló berendezés a tiszta és természetes ivóvíz fogyasztását segíti elő.

[wp_ad_camp_1]

A vízadagoló berendezések igen takarékos megoldásokkal készülnek, így akármelyik irodahelyiségben, ügyféltérben praktikusan kihelyezhetőek. A szolgáltató cégek igyekeznek a legjobb minőségű vízzel feltölteni a palackokat, hogy minőségi szolgáltatást biztosíthassanak megrendelőiknek. A berendezések segítségével mivel a meleg és hideg vizet egyaránt képesek biztosítani, nem kell többé teakonyhákat sem kialakítani, hiszen nincsen szükség sem mikrohullámú sütőre, sem vízforralóra, sem pedig kávéfőző használatára. Az általában 19 literes ballonokba kiszerelt vizet előre történő megrendelés esetén napra pontosan leszállítják a szolgáltató cégek.

Vízadagoló berendezés

Vízadagoló berendezés

A vizet akár szénsavas akár szénsavmentes feltöltéssel is megrendelhetik az igények alakulása szerint. A vízadagoló gépek lehetnek asztali gépek vagy önálló egységként álló gépek is. A legtöbb géphez integrált pohártároló is tartozik. A modernebb berendezések esetében a csepegtetőtálcák akár mosogatógépbe is behelyezhetőek és többféle hőmérsékletűre is beállíthatóak. Az egyszerű kezelhetőség, a megfizethető ár, a higiéniai követelmények betartása mind-mind igen fontos előnyt jelent a vízadagoló gépek tekintetében! Rendeljenek Önök is vízadagolót a forró nyári napokra!