Amit az autókölcsönzésről tudni kell

Autókölcsönzésre van szükséged? Nem tudod, mire figyelj, és hogyan kezd neki? Hogy megkönnyítsük a dolgod, összegyűjtöttünk néhány hasznos információt, ahhoz, hogy tudd, mire figyelj oda autókölcsönzéskor.

[wp_ad_camp_1]

Ahhoz, hogy autót bérelj, hitel- vagy betéti kártya szükséges. Szükséges hozzá dombornyomott hitelkártya vagy bankkártya a vezető nevén, ezen pedig ott kell lennie a fedezetnek, ami az autó bérléséhez szükséges. Természetesen kell hozzá érvényes vezetői engedély. Az útlevél és minden egyéb személyazonosító okmány is szükséges lehet, amivel igazolni tudod magad. Egy autó bérléséhez 21 és 70 kor közöttinek kell lenned. Ha 25 alatt vagy, vagy 70 év fölött, akkor további költségekbe kerülhet a kölcsönzés. Érdemes olyan autót választani, amelyben elég hely van az utasoknak, és a csomagoknak. Fontos az üzemanyag-politika, és ha nem akarsz sokat vezetni, erre is figyelj az autó választásakor, hogy olyan tankkal rendelkező autót válassz, ami céljaidnak a legjobban megfelel.

Autókölcsönzés

Autókölcsönzés

A bérleti díj általában tartalmazza a Lopásvédelmet, a Töréskár biztosítást (CDW), helyi adókat, reptéri illetékeket és úti díjakat is. Extrát akkor kell fizetni, amikor átveszed az autót, mint például fiatal sofőr díja, további vezető díjat, egyirányú úti díjat. Néhány feltétele van az autókölcsönzésnek, de ha elmúltál 25, és van fedezet a bankkártyádon, érvényes vezetői engedélyed van, akkor nagy baj nem lehet, és tudsz bárhol autót kölcsönözni. Az autókölcsönzés egyébként jó megoldás, főként külföldön van így ez, ha könnyű kirándulást szeretnél tenni a környéken, és repülővel érkeztél az országba. Akkor kimondottan jól jöhet egy autókölcsönző cég. Itthon is érdemes kölcsönözni, főként kisbuszoknál jellemző ez, hogy valaki autót kölcsönözne cégtől. Ha többet is szeretnél tudni a kölcsönző cégekről, nézz szét a honlapjaikon vagy kérj információt az elérhetőségeiken keresztül.