Amit egy férfi sem visel el a randin

A férfiak nem szeretnek várakozni. Azért vannak a megbeszélt időpontok, hogy tartsuk magunkat hozzájuk. Ha elkésünk a találkáról könnyen kivívhatjuk a másik fél ellenszenvét. A késéssel azt üzened, hogy nem tiszteled a másikat, így ha nem kérsz sűrűn bocsánatot tőle, azt is elérheted, hogy magában duzzogjon, tönkretegye az estét. Legfeljebb csak néhány percet várakoztathatod a partneredet. Ha kimész a mosdóba, ott se maradj túl sokáig, az étteremben egyedül ücsörögni nem kellemes.

[wp_ad_camp_1]

Az sem szerencsés, ha nem vagy hajlandó enni. Amikor meghívnak egy randira, akkor természetesen szeretnének vendégül látni, így amikor elfogadod a meghívást, akkor a partnerek arra számítanak, hogy eleget teszel a kérésnek. Ha előre bejelentik a vacsorát, akkor nem illik azt helyben lemondani. A diétádra nem akkor kell felhívni a figyelmet, amikor beültök egy pizzériába. Ennél még rosszabb, ha megrendeled a vacsorát, majd csupán turkálsz az ételben.

Randi

Randi

A mobilodat semmiképp ne vedd elő. Alapkelléknek bizonyul a mobil, egy lépést sem teszünk nélküle, amivel addig nincs baj, ha megfelelően használjuk. A legjobb, ha a randevún egyáltalán nem vesszük elő, megtiszteljük azzal a másikat, hogy lenémítjuk. Az egyik legnagyobb tiszteletlenség, amit elkövethetsz, ha telefonálsz, vagy internetezel randi közben a mobilodon.

Valószínűleg vannak olyan férfiak, akik egy kis ösztökélésre, de nem ez az átlag. Azok, akik bátorkodnak elhívni egy találkozóra, általában kellő önbizalommal rendelkeznek ahhoz is, hogy irányítsák az estét. Nem arról van szó, hogy rendeld alá magadat partnerednek, de az nem szerencsés, ha kitérsz a válaszadás elől, majd folyton más témára tereled a szót egy újabb kérdéssel. Az irányításhoz tartozik az is, ha te akarsz fizetni. Ne tedd, hagyd hogy a férfi férfi legyen.