Az RTL műsora a musor.tv weboldalon keresztül érhető el

Olyan estékre, melyeken már egy nehéz munkanap után nincs erőn kimozdulni a családdal, tökéletes választás lehet egy családi film vagy egy jó kvízműsor, mely telis-tele van izgalmakkal. Így a kicsiket és a nagyokat is teljesen magával ragadhat és máris megvan az esti program.

[wp_ad_camp_1]

RTL műsora a www.musor.tv weboldalon keresztül már pár kattintás által könnyedén elérhető. Így könnyedén leellenőrizhetjük, hogy aznap milyen műsorok várhatóak a RTL TV csatornáján. Az online műsorújságunkban már akár 5 napra előre is megtekinthetjük az aktuális kínálatunkat, melyben a pontos időpontokat is megtudhatjuk, így nem kell azon aggodalmaskodni, hogy újra lemaradunk a legjobb műsorokról. A hétvégi műsorajánlónk nagyon színes választékkal várja a kedves nézőinket a RTL csatornáján. A hétvégét a szombati mese délelőttel indítjuk a legkisebbek nagy örömére melyben vetítésre kerülnek a különféle közkedvelt rajzfilmek. Minden gyerek nagy kacagással és örömmel nézi a vicces történeteket. Hogy ezt a vidámságot tovább fokozzuk vasárnap délelőtt is a gyerekekért a főszerep. Szintén rajzfilmekkel indítunk a Kölyök klub című műsor keretein belül. 

A meséket lezárva különféle műsorok kerülnek bemutatásra, mint pl. a Lifestyle. Amely egy életmód és stílus magazin, melyben mindig a legújabb trendek kerülnek bemutatásra. Ezt követően egy utazási magazinnal kedveskedünk a nézők számára, amely nem más, mint a Magyarország legszebb városai című műsor. Ebben csodás tájak és azon belül különleges nevezetesség kerülnek feltárásra. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor keressen fel bennünket és tartson velünk. Minden bővebb információért kattintson a weboldalunkra, ahol várjuk sok szeretettel.