Az X-Faktor hamarosan újra a képernyőn

A valóságshow-k és a tehetségkutató műsorok rajongóinak talán felesleges is megemlíteni, hogy idén szeptembertől újra indul az X-Faktor, az RTL Klub egyik legnagyobb nézettségnek örvendő műsora. Bár nem kifejezett valóságshow az, amit a közönség kap, de a célközönség gyakorlatilag ugyanaz. A még felfedezetlen tehetségek ismételten összemérhetik kreativitásukat, ügyességüket, az elvárásoknak való megfelelőségüket, valamint a változásra és fejlődésre való képességüket.

Mint azt az előző két széria alatt is tapasztalhattuk már, a jó előadó ismérvei meghaladják a tehetséget, kell hozzá jó adag egyéb jellemvonás is. A több ezer jelentkező közül valóban igen nehéz kitűnni, de ha valaki eljut a Mentorok Házán keresztül az élő show-ig, akkor egy ország ismerheti meg, ezzel lehetőséget teremtve saját magának arra, hogy elinduljon egy olyan úton, melyről sokan csak álmodoznak.

S hogy milyen újításokra is számíthatunk, most, hogy közeledik a 3. X-Faktor? A mentorok személye az X-Faktor harmadik szériája esetében is változatlan lesz, miként a csatorna szóvivője is nyilatkozta, a kiválasztott személyek az eddigiek során is bizonyították, hogy alkalmasak a szerepre, ezért nem is tartották szükségesnek, hogy új arcok jelenjenek meg a közelgő műsorban.

X-faktor

X-faktor

Az érdeklődés várhatóan hasonlóan nagy lesz a műsor iránt, mint azt már eddig is tapasztalhattuk, s abban biztosak lehetünk, hogy ismét felejthetetlen pillanatokkal, szívbemarkoló dallamokkal és igazi tehetségekkel ajándékoz majd meg minket az X-Faktor. A konkurens csatorna induló új műsorának mindenképpen méltó társa lesz, ezt már az indulás előtt állíthatjuk.