Barackmag kúra Mannavita sárga barackmaggal

A vitaminok, ásványi anyagok, és rostok nagyon fontosak ahhoz, hogy az emberi szervezet egészséges maradjon. Talán sokan nem is gondolnák, hogy a barackmag tele van vitaminokkal, rostokkal, ásványi anyagokkal, antioxidánsokkal, nyomelemekkel és egészséges zsírokkal.

[wp_ad_camp_1]

Barackmag kúra Mannavita sárga barackmaggal pozitív hatással van a szervezetre. A sárgabarack magbelének fogyasztása számtalan pozitív hatással van a szervezetre. Az ősi ázsiai népcsoportok, már nagyon régóta tudják, hogy a barackmagnak gyulladáscsökkentő hatása van, ezért ízületi panaszok kezelésére és a fájdalom enyhítésére kiváló hatással van. Jó hatással van a vérnyomásra, illetve a  szív és érrendszeri betegségekre is, mivel nagyon gazdag B17 vitaminban és telítetlen zsírsavakban. A B17 vitamin képes a daganatos sejtek szelektálására és megfertőzésére, mivel cianidint bocsájt ki. Vannak olyan kutatások is, amelyek szerint a B17 vitamin hiánya miatt a szervezetben könnyebben kialakulhatnak daganatos fertőzések.

Barackmag kúra

Barackmag kúra

A folyamat alatt az egészséges sejtek érintetlenek maradnak. Kutatások bizonyították, hogy a sárgabarackmagnak nagyon jó az antioxidáns hatása és jelentősen erősíti az immunrendszert is. A kínai orvoslásban gyakran használták megfázás, köhögéscsillapítás és légzőszervi problémák esetén. A szépségápolásban is gyakran használják a sárgabarack magjából préselt olajat, mivel hidratálja a bőrt és a fejbőr egészségét is javítja. Fontos megemlíteni, hogy a kúra lényege a rendszeresség és a barackmag mindennapi fogyasztása. Óránként akár 3-4 szemet is elfogyaszthatunk. Figyeljen oda arra, hogy szervezete erős és egészséges maradjon. Próbálja ki Ön is a barackmag kúrát és győződjön meg saját maga a kúra pozitív hatásairól.