Betonmarás profi szerszámokkal!

A betonpadló előkészítése nem könnyű. Számos különböző folyamat létezik arra, hogy egy darab beton vagy járda szép és egyenletes legyen, valamint különféle berendezések szükségesek ahhoz, hogy a beton vadonatúj megjelenést nyújtson, amely kiemeli minden tulajdonságát.

[wp_ad_camp_1]

Betonmarás kedvező áron a legjobb gépekkel csakis az epo-trend.hu weboldalon érhető el, ezért, ha ön is profi betonmarást szeretne, akkor hozzánk forduljon, és mi rendelkezésére bocsájtjuk a legjobb HTC betonmaró és betoncsiszoló gépeket. A betonmarás a betonréteg eltávolítása az útról, hídról vagy parkolóból a parkoló újbóli felszínre hozatala érdekében. Előfordul, hogy ez a módszer előnyösebb, mint a beton őrlése vagy a beton lemosása a kívánt felületi minőség és simaság elérése érdekében. A betonmarás előnyének része, hogy az út betonját újrahasznosítják és felaprítják, hogy az új burkolat adalékaként felhasználható legyen, amelyet a régi réteg tetejére kell rakni. Ugyanezt meg lehet tenni aszfaltfelületek marásakor is. Ez azt jelenti, hogy a felújítás nem lesz szennyező a környezetre. A betonmarásnak öt különböző osztálya van.

Betonmarás

Betonmarás

Az I. osztályú betonmarás a felületi egyenetlenségek eltávolítására szolgál. A II. osztálynak a terveken látható egységes mélység megteremtését kell szolgálnia. A III. osztály megegyezik a II. osztállyal, de magában foglalja a kereszttartományt. A IV. Osztályú marás a beton alapjáig jut el. Az V. osztály marása magában foglalja a különböző mélységek különböző helyeken történő elmozdulását. A betonpadló helyreállításának egyéb folyamataihoz hasonlóan a betonmarás is hozzájárulhat a beton helyreállításához, jobb és simább felületet eredményezve. A betonmarás eltávolíthatja a felületi egyenetlenségeket. Eltávolíthatja az autók kerekei által okozott mintákat az utakon. Amennyiben többet tudna meg erről és betonmaró gépjeinkről keresse fel az epo-trend.hu-t.