Biztonságban az ablak közelében biztonsági fóliával!

Az üveg ma már elmaradhatatlan része az építészetnek, sőt egyre nagyobb teret nyer magának. Azonban miközben a hatalmas üvegtáblák által nyújtott látványban gyönyörködünk, nem szabad elfelejteni, hogy az üveg nem csak szép, hanem rendkívül törékeny is, ami veszélyeket hordoz magában!

[wp_ad_camp_1]

Biztonsági fóliaAmikor bekerül az ablaktábla a helyére, senki sem azon gondolkodik, mi lesz akkor, ha az üveg széttörik. Viszont mindannyian ismerjük a mondást, miszerint jobb félni, mint megijedni. Abban az esetben, ha az üveg törik, nem mindegy, hogy a közelben tartózkodik-e valaki. Olykor egy ügyetlen mozdulat is elég és már meg is történt a baj. Főleg, akkor kell megtenni minden óvintézkedést, ha a házban kisgyerekek is vannak. A kicsik igazi energiabombák, így szívesen futkároznak, ugrálnak, esetleg labdáznak. Elég egy óvatlan mozdulat és az üveg csörömpölve több száz darabra törik. Ha szerencsénk van, akkor senki sem sérül meg. Ha szeretnénk biztonságban tudni családunk, akkor a legjobb módszer a biztonsági fólia. Ha törik az üveg, a fólia egyben tartja, így a szilánkok nem röpülnek szerteszét.

Biztonsági fólia

Biztonsági fólia

A biztonsági fólia nem csak a törés ellen nyújt védelmet, hanem megnehezíti a bejutást is. Persze rácsot is lehet szereltetni az ablakra, de senki sem szeretné azt érezni, hogy börtönben van. Másrészről egyáltalán nem nyújt esztétikus látványt a rács. Ellenben a biztonsági fólia úgy akadályozza meg az enyves kezű betörök ingatlanba való behatolását, hogy közben nem csúfítja el a nyílászárót. A biztonsági fólia egyrészt megakadályozza a betörést, de legalábbis alaposan megnehezíti a betörő dolgát. Ha szeretne bővebben tájékozódni a biztonsági fóliák kapcsán, akkor érdemes ellátogatni az wfcablakfolia.hu weboldalra, ahol nem csak tájékozódhat, hanem elérhetőséget is talál!