Biztonsági mentés külső merevlemezre egyszerűen és hatékonyan!

Függetlenül attól, hogy családi fotókról, munkajelentésről vagy házi feladatról van szó, valószínűleg olyan adatok vannak a számítógép merevlemezén vagy a mobilkészülékén, amelyek nemcsak értékesek, de túl értékes ahhoz, hogy veszítse azokat.

[wp_ad_camp_1]

Biztonsági mentés külső merevlemezre elérhető a kvazar.cloud weboldalon, tehát ha önt is érdekelné egy biztonsági mentés mert félti adatait, akkor itt a helye nálunk.  Jó ötlet, ha az adatokról biztonsági mentést készít. Ha hardverhiba miatt elveszíti adatait, a biztonsági mentés lehet a legbiztonságosabb megoldás. Valószínűleg van egy nagyszerű számítógépe vagy egy külső merevlemeze, de egy nap ezek elhasználódnak, és elveszítheti adatait. Lehet, hogy a helyi informatikus szakértő megmentheti az Ön adatait, de az is lehet, hogy nem. Ez egy igazi szerencsejáték, amit akkor vállal, ha nem készít biztonsági mentést külső merevlemezre. Sőt, ami még rosszabb, az Internet számos potenciális veszélyt jelent az Ön adataira. Az olyan dolgok, mint a vírusok nem csak ellopják az adatait, egyes esetekben törlik azokat.

Biztonsági mentés merevlemezre

Biztonsági mentés merevlemezre

A tárolás olcsó, tehát a legmegfelelőbb mindenről biztonsági mentést készíteni. Néhány forintot megtakaríthat, ha csak azt tárolja, amit abszolút nem tud helyettesíteni. A felhőalapú tárolás néhány előnyt kínál a helyi tároláshoz képest. Például, ha házát árvíz éri, akkor elveszhet a biztonsági mentése, hacsak nem tárolta adatait a felhőben. Minél több helyen vannak az adatok elmentve, annál jobb. Nem kell választania a tárolt fizikai biztonsági másolat és a felhőben lévő biztonsági másolat között. Mindkettő használata a legbiztonságosabb. Amennyiben többet akar tudni erről mindenképpen nézzen be a kvazar.cloud weboldalra, és itt a különböző biztonsági mentési típusokról is több információt olvashat.