Black Friday – élj te is az akciók adta lehetőségekkel!

A Joy napokhoz hasonlóan a Black Friday alatt is hatalmas kedvezménnyel tudunk vásárolni. Aki szeretne töredék áron vásárolni, annak nem érdemes kihagynia ezt az évi egy alkalmat.

Black Friday mindössze egy évben egyszer van, így ezen a napon jobb, ha kéznél van a bankkártya, mivel az árak hihetetlenül kedvezőek. Amerikában a 60-as évek óta hagyománya van a Black Friday-nak, ami hódító útja során Magyarországot is elérte, így a fekete péntek nevezetű napon kedvezményes áron juthatunk hozzá elektronikus berendezésekhez és okoskiegészítőkhöz, táskákhoz, illatszerekhez, lakberendezési tárgyakhoz, ruházati termékekhez és ékszerekhez egyaránt. A kereskedők felismerték a fekete péntekkel járó vásárlói kedvet és egyre többen csatlakoztak az eseményhez. Ennek köszönhetően ma már szinte bármit beszerezhetünk akciós áron ezen a napon. A boltokban való tülekedés leginkább Amerikára jellemző, itthon kulturált módon zajlik le az esemény. Ha viszont szeretne kényelmesebben bevásárolni vagy időt akar megspórolni, akkor online is kihasználhatja a Black Friday adta lehetőségeket.

Black Friday

Black Friday

Ugyan még messze van tőlünk a fekete péntek időpontja, hiszen majd csak november végén lesz, érdemes már most ellátogatni a black.friday.hu weboldalra, ahol megtekintheti a Black Fridayhez csatlakozó üzleteket és bevásárlásokat. Ahogy már fentebb említettük a Black Friday napja november végére esik, Amerikában ezzel a nappal indul a karácsonyi bevásárló szezon. Érdemes kihasználni az akciókat és beszerezni a családtagoknak kinézett ajándékokat nagyszerű árakon, mivel így komoly összegeket spórolhatunk meg. Black Friday napján 50-70%-os kedvezménnyel juthatunk az általunk kiszemelt termékekhez.