Black Friday – élj te is az akciók adta lehetőségekkel!

A Joy napokhoz hasonlóan a Black Friday alatt is hatalmas kedvezménnyel tudunk vásárolni. Aki szeretne töredék áron vásárolni, annak nem érdemes kihagynia ezt az évi egy alkalmat.

[wp_ad_camp_1]

Black Friday mindössze egy évben egyszer van, így ezen a napon jobb, ha kéznél van a bankkártya, mivel az árak hihetetlenül kedvezőek. Amerikában a 60-as évek óta hagyománya van a Black Friday-nak, ami hódító útja során Magyarországot is elérte, így a fekete péntek nevezetű napon kedvezményes áron juthatunk hozzá elektronikus berendezésekhez és okoskiegészítőkhöz, táskákhoz, illatszerekhez, lakberendezési tárgyakhoz, ruházati termékekhez és ékszerekhez egyaránt. A kereskedők felismerték a fekete péntekkel járó vásárlói kedvet és egyre többen csatlakoztak az eseményhez. Ennek köszönhetően ma már szinte bármit beszerezhetünk akciós áron ezen a napon. A boltokban való tülekedés leginkább Amerikára jellemző, itthon kulturált módon zajlik le az esemény. Ha viszont szeretne kényelmesebben bevásárolni vagy időt akar megspórolni, akkor online is kihasználhatja a Black Friday adta lehetőségeket.

Black Friday

Black Friday

Ugyan még messze van tőlünk a fekete péntek időpontja, hiszen majd csak november végén lesz, érdemes már most ellátogatni a black.friday.hu weboldalra, ahol megtekintheti a Black Fridayhez csatlakozó üzleteket és bevásárlásokat. Ahogy már fentebb említettük a Black Friday napja november végére esik, Amerikában ezzel a nappal indul a karácsonyi bevásárló szezon. Érdemes kihasználni az akciókat és beszerezni a családtagoknak kinézett ajándékokat nagyszerű árakon, mivel így komoly összegeket spórolhatunk meg. Black Friday napján 50-70%-os kedvezménnyel juthatunk az általunk kiszemelt termékekhez.