Bőrbetegségek terhesség alatt

A terhesség alatt komoly bőrbetegségeknek is ki vannak téve a várandós kismamák, hiszen számos élettani változás zajlik a szervezetben. A hormonok termelődése barnás foltok kialakulását okozza az emlőkön, a szájszéleken vagy a köldök és a szeméremdomb között. Ilyen esetekben a kezelés fokozott odafigyelést igényel szem előtt tartva a lehetséges mellékhatásokat is.

[wp_ad_camp_1]

A bőrbetegségek terhesség alatt is kialakulhatnak és sok kellemetlenséget is okozhatnak a várandós anyukák számára, ezért érdemes a lehető leghamarabb felkeresni egy szakorvost, aki gyors és hatékony megoldást tud a kellemetlen bőrbetegségek kezelésére. A jó szakorvos tudja, hogy mire kell fokozottan odafigyelni egy terhesség alatti bőrbetegség kialakulásának elkerülése érdekében, amennyiben azt időben kezelik. Keresse a tapasztalt orvosokat, ha bőrproblémái adódnak a terhesség alatt és nem fogja megbánni, hogy tapasztalt szakemberhez fordult. Ha az Ön életét is megkeseríti a viszketés, ne habozzon orvoshoz fordulni, hiszen a kellemetlenség megszűnése csak egy ok, amiért érdemes mihamarabb túlesni a kezelésen. Ne feledje, a szövődmények kialakulása még inkább sürgetővé teszi a kezelés mihamarabbi megkezdését!

Bőrbetegség terhesség alatt

Bőrbetegség terhesség alatt

A Belvárosi Orvosi Centrum szakorvos gárdája várja minden várandós anyuka mihamarabbi jelentkezését, akiknél viszketési vagy más bőrelváltozási gondok jelentkeznek. Hívja telefonszámunkat és ügyfélszolgálatunk segítségével foglaljon időpontot egy vizsgálat erejéig, hogy a lehető leghamarabb elkezdhesse a kezelést. Bízzon orvosaink tudásában, mert több éves tapasztalattal a hátuk mögött segítenek a betegségek leküzdésében. Biztonságos és egy órás ingyenes parkolást biztosítunk a szomszédos parkolóházban, így nem kell aggódnia a vizsgálat közben a gépkocsija biztonságáért.