Botox – számoljon le a mimikai ráncokkal!

Ön is kellemetlenül érzi magát a mimikai ráncai miatt? Itt az ideje hát, hogy végre megszabaduljon tőlük! Erre pedig ideális megoldás a legszélesebb körben használt, ismert és elterjedt botox-kezelés, mely rövid időn belül kisimítja arcunkat. Bízza arcát nemzetközileg elismert szaktekintélyekre, és válassza a Körúti Orvosi Centrumot, hogy Önnek is valóban megfelelő kezelésben legyen része!

[wp_ad_camp_1]

A mimikai ráncok kezelése nem új keletű tevékenység. A leggyakrabban használt eljárás pedig erre a célra a botox-kezelés, mely néhány tűszúrás segítségével varázsolja sokkal fiatalosabb kinézetűvé az arcbőrét. Bár sokan talán megijednek a botox hallatán, de Ön mégse tegye ezt! A botox csupán egy fehérje, melynek hatására a mimikai ráncokat kialakító izmok működése gyengül, és a ráncok kisimulnak, a bőr pedig megfiatalodik. Ez a tökéletes választás akkor is, ha számos elfoglaltsága miatt nincs ideje több órás kezelésekre járni. A botox-kezelés ugyanis mindössze 15 percet vesz igénybe, és utána ugyanott folytathatja a napját, ahol előtte abbahagyta. Érje el a lehető legjobb eredményt a legkisebb kockázattal! Mindezt pedig úgy teheti meg, ha valóban hozzáértő szakemberekkel végezteti el a szükséges beavatkozásokat. Ilyet pedig legkönnyebben a Körúti Orvosi Centrumban találhat, ahol nemzetközileg is elismert szakorvosok várják a jelentkezését.

Mimikai ráncok kezelése

Mimikai ráncok kezelése

Amennyiben Ön is felkészült rá, hogy visszanyerje fiatalos megjelenését, vegye fel velünk a kapcsolatot! A Körúti Orvosi Centrum jól képzett személyzete várja a jelentkezését a +36 30 545 4159-es és a +36 30 647 0956-os telefonszámok egyikén, vagy az info@koc.hu e-mail címen. További információért, a kezelések ismertetéséért pedig látogasson el weboldalunkra, a www.korutiorvosicentrum.hu-ra! Belénk vetett bizalmát meg fogjuk hálálni.