Cleveland város látnivalói

Cleveland Ohio második legnagyobb városa, ahol a Cuyahoga folyó találkozik az Erie-tó déli partjával. Hosszú ideje jelentős kikötő- és gyártóközpont, hangulatos, régi vasúti pályái és ipari helyszínei a világszínvonalú turisztikai látványosságok, például múzeumok, piacok, metroparkok és sok más mellett találhatók.

Az elismert Cleveland Orchestra otthona, a Severance Hall tizenöt perces autóútra keletre található a központtól. A város számos fő múzeuma mellett található, lebilincselő építészete és elegáns Art Deco belső tere csodálatos helyszínt biztosít egy előadás megtekintéséhez. Az 1931 -ben épült, jellegzetes koncertterem hatalmas nézőtérrel és nagy színpaddal büszkélkedhet. Nagy előcsarnokát csodálatos márványoszlopok, valamint papirusz és lótuszvirág motívumai szegélyezik. Ma már nemzeti történelmi mérföldkő, élvezet ellátogatni egy világhírű zenekart megnézni, akik számtalan más mellett rendszeresen előadják Bach, Beethoven és Mozart remekműveit. Csak egy kőhajításnyira a Severance Hall -tól található Little Italy; az egyik legnépszerűbb étkezési, ivási és kirándulási hely a városban. Az 1895 -ben alapított környéket szórakoztató felfedezni, fantasztikus éttermekkel, kávézókkal, üzletekkel és művészeti galériákkal tarkítva.

Cleveland olasz-amerikai közösségének történelmi központja, a University Circle városrészben található. Ragyogó pékségein és pizzériáin kívül a bájos, évszázados Szent Rózsafüzér-templom is megtekinthető, és gyakran ad otthont kulturális eseményeknek és fesztiváloknak, amelyek a környék gazdag olasz örökségét ünneplik. Az állam első sörfőzdéje és mikrofőzdéje, a Great Lakes Brewing Company kulcsfontosságú szerepet játszott Cleveland helyi identitásának alakításában és Ohio városának megújításában. A hangulatos, régi bárban megkóstolhat néhány díjnyertes IPA-ját és lagerét, és fantasztikus túrákat tehet a létesítményben.