Professzionális hajfestékek jó áron

A félig tartós hajfestéknek számos előnye van az állandó színhez képest. Mivel lényegében nincs természetes hajszín emelés (azaz eltávolítás), a végső szín kevésbé egyenletes/homogén, mint az állandó és ezért természetesebb megjelenésű; gyengédebbek a hajra, és ezért biztonságosabbak, különösen a sérült hajra; és idővel kimosódnak (jellemzően 20-28 mosás), így a gyökérnövekedés kevésbé észrevehető, és ha színváltozásra van szükség, akkor könnyebb elérni.

Professzionális hajfestékek várják önt is a probeauty.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk és itt megtalálhatja a teljes festék kínálatot az árakkal együtt. A félig tartós hajfestékek nem tartósak, de különösen a sötétebb árnyalatok tovább tarthatnak, mint a csomagoláson feltüntetett időtartam. A félig tartós hajfestés nem tartalmaz fejlesztőanyagot (hidrogén-peroxid) vagy ammóniát, és így kevésbé károsítja a hajszálakat. A félig tartós hajfesték alacsonyabb molekulatömegű vegyületeket használ, mint az ideiglenes hajfestékek. Ezek a festékek csak a hajszál kutikularétege alá képesek beékelődni. Emiatt a szín túléli a korlátozott mosást, általában 4–8 samponozást. A félállandók még tartalmazhatják a feltételezett rákkeltő p-fenilén-diamin (PPD) vagy más kapcsolódó színezékeket.

Minden hajszál végső színe az eredeti színétől és porozitásától függ mivel a haj színe és porozitása a fej egészében és a hajszál teljes hosszában finom árnyalati eltéréseket mutat az egész fejben. Ez természetesebb megjelenésű eredményt ad, mint a szilárd szín. Mivel a szürke vagy fehér hajszálak más színűek, mint a többi haj, félig állandó festékkel kezelve nem fognak ugyanolyan árnyalattal megjelenni, mint a többi hajtincsük. Amennyiben többet tudna meg és professzionális festéket keres kattintson a probeauty.hu-ra.