Csodálatos tavaszi fürdőhelyek, melyeket érdemes felkeresni

Nem csak nyáron, de tavasszal is lehet válogatni a szebbnél-szebb és jobbnál-jobb fürdőhelyek és wellness központok között. Bár hazánk igazán gazdag választékot kínál, aki megteheti érdemes kitekinteni külföldre is, ahol rendkívül csodálatos fürdőhelyek közül válogathatnak az érdeklődők, melyek tavasszal a legvarázslatosabbak és leginkább hívogatóak.

[wp_ad_camp_1]

Új-Zélandon található a Polinéz Spa, a Rotoura tó partján. A fürdőhely híres páratlanul szép szabadtéri meleg vizű medencéiről. A három-négy medence más-más hőmérsékletű, mindenki kiválaszthatja a számára leginkább szimpatikus medencét. A forró fürdők után a vendégek természetesen élvezhetik a különböző spa kezeléseket kedvező árak mellett.

Egyre népszerűbbek a magyar turisták körében az ázsiai úti célok. Ezek közül is érdemes Japánban a Noruka meleg forrásait felkeresni. A páratlan japán hegyekben csodálatos kombinációját találhatjuk a meleg tavaszi forrás-fürdőknek és a kellemes hegyi sétáknak, melyek nem csak pihenés szempontjából kiválóak, de egészségünkre is remek hatással vannak. A kristálytiszta vizű, gőzölgő fürdő érdekessége, hogy a fürdő köpenyeket egy kosárba kell tenni és meztelenül kell a vízbe menni.

Polinéz Spa

Polinéz Spa

Dominika híres kénes gyógyfürdőjéről ami Wotten Waven faluban található. A fürdő tehát tulajdonképpen egy forró, kénes forrás. A fürdőhelyen négy meleg vizű medence forrás és medence található, ahová folyamatosan áramlik a kénben gazdag víz. Fontos még tudni, hogy ez a nagyszerű fürdő nem is olyan drága, hiszen például egy 45 perces foglalkozás alig kerül 10 dollárba.

Olaszország szintén fantasztikus fürdőhellyel várja a látogatókat. A sziklás Saturnia falu közel van Pitigliano városához, ahol ingyenesen megmártózhatunk a kénes forrásvízben, amely a földből tör ki 37 fokosan, majd egy sor vízesésbe ömlik. Tehát egy kedvező megoldásról van szó, ha sikerül olcsón intézni az utat is.