Ha pihenésre vágyik, akkor a Hotel Helikon várja!

Amennyiben Ön is tervezi a nyaralást vagy egy kis kikapcsolódásra vágyik távol a város zajaitól, de mégis közel mindenhez, akkor a Keszthely hotel jelenti a legjobb választást. A csodálatos, Balaton partján elterülő Keszthely központjától csupán pár percre, a szintén népszerű Hévíztől pedig 7 km-re található szállodánk, ahol mindig kedvezményes csomagajánlatokkal és remek akciókkal várjuk a kikapcsolódni vágyó vendégeket!

[wp_ad_camp_1]

A nagyszerű Hotel Helikon az a hely, ahol mindenki megtalálja a számára leginkább tetsző kikapcsolódási vagy éppenséggel szórakozási lehetőséget. Mi gondoltunk azokra akik a csendes és békés pihenés hívei és azokra is akik inkább az aktív pihenés elkötelezettjei. Előbbiek élvezhetik a festői táj szépségét, a kellemes Balaton-parti sétákat, a horgászat nyújtotta lehetőségeket, feltöltődhetnek energiával, hogy aztán megújulva térjenek vissza a hétköznapokba. Azok viszont akik az aktív pihenést részesítik előnyben körbe biciklizhetik a környéket, a keszthelyi hotelben teniszezhetnek, úszhatnak a tóban és a közeli fürdőkben is, kulturális programokon vehetnek rész.

Hotel Helikon Keszthely

Hotel Helikon Keszthely

Közvetlenül a csodálatos Balaton partján, a Keszthely hotel felettébb kényelmes szobákkal, kedves és figyelmes személyzettel, igazi kulináris élményeket nyújtó étteremmel és különleges italok sokaságával várja vendégeit tavasszal, nyáron és ősszel is! Szánjon végre egy ki időt Önmagára és kényeztesse testét és lelkét wellness részlegünkön egy minden pontot átmozgató masszázzsal, méregtelenítő szaunázással vagy használja ki a szálló többi lehetőségét úgy, mint a medencéket, biliárdot vagy akár a tekét.

Élvezze a jól megérdemelt pihenést egy fantasztikus környezetben, festői szépségű tájon minden kényeztetéssel együtt, hiszen a Keszthely hotel várja páratlanul kedvező akciókkal! Térjen vissza úgy a mindennapokba, hogy majd’ ki csattan az energiától és a pozitív életérzéstől!