Csomagok kézbesítése akár még aznap

A futárcégek szolgáltatásainak igénylése mindenkinek jól jöhet, hisz ezzel már másnap eljuttathatunk bármekkora csomagot a célállomásra, kevés anyagi ráfordítással.

[wp_ad_camp_1]

Csomagok kézbesítése akár még aznap az MXP Futárszolgálattal. A futárszolgálatok manapság már nagyon elterjedtek, és igyekeznek mindig jobban kibővíteni szolgáltatásaikat. Ezzel lehetőség nyílt már az ügyfelek számára arra, hogy akár aznap kézbesítve legyen a küldeményük, pár órán belül. Ennek a remek szolgáltatásnak köszönhetően a címzett aznap kezében foghatja a csomagot. Persze ez az átlagos fuvardíjtól kissé nagyobb anyagi ráfordítást igényel, viszont vannak olyan helyzetek, amikor elkerülhetetlen ennek a fajta szolgáltatásnak az igénybevétele. Látogassa meg a mixpakk.hu oldalt, tekintse meg futárszolgálatunk kedvező árait, melyeket az aznapi kézbesítés során, a megtett kilométerek után kell fizetnie.

Cégünknél futárszolgálat szoftvert használunk, így garantálhatjuk ügyfeleink számára, hogy a csomagszállítás során, ellenőrizhető és követhető a csomag, a felvételtől egészen a kézbesítésig. Az expressz megbízásokat cégünk 5-6óra alatt teljesíti, az átlagos csomagszállítást pedig egy munkanap alatt. Minden megrendelést időben elvégzünk, a küldeményeket gyorsan átvesszük, majd épségben és a megbeszélt időben kézbesítjük. Látogassa meg weboldalunkat, ahol megtekintheti alap-, kiegészítő- és egyéb szolgáltatásainkat, árainkat, valamint többet megtudhat a szállítás menetéről, elolvashatja csomagolási tippjeinket, illetve ha szeretné igénybe venni szolgáltatásunk egyikét, itt akár még online is elvégezheti a rendelést, mely nagyon egyszerűen működik, csak egy űrlap kitöltésére van szükség. Ha bármilyen kérdése merülne fel, vagy szeretne egyedi árajánlatot kérni, hívjon bennünket a +36 30 407 66 55-ös telefonszámon, írjon e-mailt az info@mixpakk.hu címre, esetleg jöjjön el személyesen budapesti telephelyünkre.