Divatos ruhák molett nőknek

Ha valaki teltebb alakú, akkor nehezebb lehet olyan ruhadarabot találni, aminek a fazonja előnyös lehet, főleg azért, mert a legtöbb XL-es méretű ruhadarab előnytelen és a szabása ezeknek nem olyan, amik kiemelnék az idomokat, ezért arra kell törekedni, hogy elkerüljük ezeket a ruhadarabokat. Az idei divatos ruhadarabok között találni olyan mintákat és anyagokat amik kedveznek a molett nőknek, ott vannak például a hosszanti minták, vagy éppen a vállvillantós felsők.

[wp_ad_camp_1]

A kivágott, átlapolós felsők igen előnyösen állhatnak a teltebb nőknek, hiszen ezek a dekoltázsra terelik az emberek figyelmét, ráadásul a pocakot is eltakarják, miközben karcsúsítják a derekat is. A hosszanti csíkos ingek is jó választást jelenthetnek, hiszen ezek cselesek, és a csíkok miatt elvesznek a plusz kilók. Ha a hosszanti csíkos inghez még egy övet is párosít, akkor még karcsúbb hatást kelthet. A pánt nélküli, vállvillantós felsők szintén előnyösek lehetnek, hiszen ha ilyet viselünk, akkor kiemelődik a váll, ez pedig szexi hatást kelt és igazán nőies is, anélkül hogy ízléstelen lenne.

Divatos ruhák molett nőknek

Divatos ruhák molett nőknek

A farmer felsők öves derékkal szintén jó megoldást jelenthetnek, ha molett alakra keres csinos ruhadarabot, ráadásul ezzel azonnal homokóra alakot varázsolhat majd, amellett hogy ez a ruhadarab igazán divatos idén tavasszal. Próbálkozhat virágmintás felsőkkel is, hiszen ezek a minták is figyelemelterelőek, főleg akkor, ha a felső dekoltált, vagy a vállakra tereli inkább a figyelmet. Emellett a fodrok is takarják a pocakot vagy a plusz kilókat, így a fodros felsők is jó választást jelenthetnek. A peplum felsők szintén trendik idén, és ezek is képesek elfedni az úszógumit, tehát ha önnek is ez a célja, akkor érdemes ilyen felsők után nézni. Végül pedig a bő fazonú, a mellnél kissé húzott fazonnal is érdemes próbálkozni, ami szintén karcsúsít és divatos is egyben.