Természetes alapanyagokból készült öblítő a legkisebbek részére

A babák megszületésűkor még nagyon érzékenyek, ezért igyekeznünk kell, mindentől megvédenünk őket. Ez a védelem a ruháik mosására is ki kell, hogy terjedjen, hiszen könnyedén kiütések, viszketés vagy allergia alakulhat ki a mosópor és az öblítők használatánál.

[wp_ad_camp_1]

1 literes öblítő nagyon baráti áron, akár már online is. A www.cleaneco.hu weboldalára kattintva a több mint 100 termékből álló készletünk közül válogathat, melyek mind kizárólag 100%-ban természetes alapanyagokból és napenergia felhasználása által készülnek. A cégünk legfőbb küldetése, hogy az első osztályú minőségi árut, igényes megjelenés mellett elérhető árun értékesítse. A Cleaneco termékei között külön megtalálhatóak háztartási és ipai termékek is egyaránt. A legkisebbek számára ajánlott Cleaneco Bió Baby Öblítő hipoallergén illattal készül és allergéneket, illetve hozzáadott színezékeket nem tartalmaz. A kisgyermekeknél még különösen ajánlott az elővigyázatosság, mivel a túlzott mosópor vagy öblítő használata könnyen bőrirritációt válthat ki.

A Cleaneco termékek ekcémás, illetve más bőrproblémák mellett, is 100%-ban biztonságosan használhatóak. A Bió öblítő alkalmazását követően a babaruhák nagyon puhák, finom illatúak lesznek. Továbbá az anyukák nagy örömére igazán könnyedén vasalhatóvá válnak. Amennyiben Ön is szeretne mindent megtenni a gyermeke egészségének megérzőse érdekében, akkor keressen fel bennünket. A honlapunkra kattintva megtekintheti a teljes termék listát, és pár kattintás által meg is rendelheti. További elérhetőségeink a +36 1 920 1113-as telefonszámon, illetve az office@cleaneco.hu e-mail címre is bármikor írhat, ha kérdése merül fel. Forduljon hozzánk bizalommal és válassza Ön is a zöldet!