Dolgok, amikre a munkaadóknak a COVID-19 után összpontosítaniuk kell

A COVID-19 megváltoztatta a munkaerőt, és amikor a vállalatok visszatérnek az irodába, vagy átalakítják a dolgok elvégzését, fontos átgondolni, hogy mire van szükségük az alkalmazottaknak.

[wp_ad_camp_1]

Ahogy 2021 előre halad, néhány vállalat visszatér a normális kerékvágásba, egyes vállalatok teljesen távol maradnak, mások pedig még mindig megpróbálják meghatározni új normális helyzetüket. Egy dolog azonban biztos: sok mindent megtehetnek a munkaadók, hogy elősegítsék munkavállalóik életét. A koronavírus-járvány előtt már egyre inkább megfigyelhető volt, hogy a munkaadók különös figyelmet fordítanak a munkavállalók jólétére és a mentális egészségre, és ezt a későbbiekben is folytatni kell.

Vannak kisebb és nagyobb lépések, amelyeket a vállalatok megtehetnek, hogy többet fektessenek be a munkavállalók jólétébe. Egyes vállalatok ingyenes előfizetéseket kínálnak az alkalmazottaknak a Headspace alkalmazáshoz, amely az irányított meditációra és az egészséges életmódra összpontosít. Számos más mobilalkalmazás is létezik, amelyek a mentális jólétre összpontosítanak. Egyes vállalatok megváltoztatták munkavállalói juttatási csomagjaikat, hogy bizonyos mennyiségű tanácsadást és távorvoslási lehetőséget tartalmazzanak. Valószínű, hogy a vállalatok a COVID-19 tanulságai alapján közelebbről megvizsgálják a betegségekre vonatkozó irányelveket. A koronavírus-járvány stresszes volt, és a stressz mindenkit másképp érint. Ez a stressz még nyilvánvaló lehet, amikor az emberek visszatérnek a munkába, és fontos lesz ennek tudatában lenni. Az, hogy az emberek miként térnek vissza a COVID-19 után a munkába, még mindig folyamatban van. Néhány olyan vállalkozás, amely távolról képes munkát végezni, online folytatja a munkát. Néhány vállalkozásnál csak kevés alkalmazottal tér vissza az irodába, és távol tartja a munkaerő többi részét.