Duguláselhárítás womával

Napjainkban a duguláselhárítás egyik legkorszerűbb eszköze a woma, azaz a magasnyomású szivattyú, melyet a csatornák kitisztításához használnak a szakemberek. A kültéri dugulások megszüntetéséhez, illetve a csövek időnkénti átmosásához, megelőzés céljából is rendkívül hatékonyan alkalmazható.

[wp_ad_camp_1]

A kültéri duguláselhárítás során a csatornákat elzáró gócok feloldásának és egyúttal a szennyeződések eltávolításának legmegbízhatóbb módja a woma alkalmazása. Ez a professzionális csatornatisztító berendezés egy speciális fejjel van ellátva, melyet a nagynyomású víz mozgat, ezáltal a csatornákból valamennyi lerakódás, iszap, törmelék egy aknába kerül, ahonnan már könnyen begyűjthető.

A duguláselhárítás egyik leghatékonyabb módszere a woma használata, mely nélkülözhetetlen ahhoz is, hogy a kamerás csővizsgálatot el lehessen végezni. Egy lerakódásokkal, szennyeződésekkel teli csőbe képtelenség bevezetni a kamerát, így a kültéri dugulások pontos helyének a megállapítása lehetetlenné válhat, ha a szakember nem rendelkezik womával. Ez az eszköz biztonsággal alkalmazható régi csövek duguláselhárításához is, mivel a magas nyomású víz nem okoz kárt a csövek falában.