Egyik európai kkv ügyfelünk sikertörténete a szilikon bevonatú lehúzó-szíjak kapcsán

A kkv-szektorban érdemes egy olyan intelligens, nagyon egyszerű és átlátható marketingstratégiára összpontosítani, amely így hangzik: Partnereink olyan országban működnek, ahol sok a versenytárs a VFFS meghajtó övezete miatt. Partnereink korábban egy VFFS övcsat gyártó cégnél dolgoztak, ahol a minőség és az üzleti kultúra végtelenül szerény volt.

[wp_ad_camp_1]

Klikk ide, ha többet szeretne megtudni a kkv ügyfelünk sikertörténetéről, és ha többet szeretne megtudni a szíjakról vagy éppen rendelni szeretne, akkor itt a helye nálunk. Amikor létrehozta saját cégét, teljesen egyedi termékeket keresett saját maga, amelyeket meg akart különböztetni más cégektől. Aztán találkoztunk. Első pillantásra elnyerte a tetszését a Bervina szilikonnal bevont húzószíj egyedisége és nagyon magas minőségi. Éppen ezért úgy döntött, hogy csak a különleges szalagok elkészítésére koncentrál majd. A VFFS övcsatok értékesítő szakemberek tisztában vannak azzal, hogy Európában a legkeresettebb termékek a linatex által lefedett fogazott szíj, amelyekből vörös a vállalkozás 80% -a. Így partnereink a tendencia ellenére csak a szilícium termékekre fókuszáltak.

Partnerünk hazánkban meglátogatott minden egyes csomagolóvállalatot. Két sárga terméket adtak a csomagoló cégnek, csomagolva kávét, tésztát, chipseteket vagy más ételeket zacskókban és párnázott táskában. Ezek a vállalatok egy VFFS hevedert használnak egy szinkron meghajtó rendszerben, hogy ugyanazt a töltési súlyt elérjék. A VFFS rövidítés a töltési rendszer angol nevéből származik: a Vertiacal Fill és Seal szavakból, jelezve, hogy az élelmiszereket vízszintesen a csomagolóanyagba helyezik. Bővebben erről weboldalunkon olvashat és a teljes történetet is megtekintheti ha ellátogat weboldalunkra.