Egyre több vállalat alkalmazza a műholdas járműkövetést

Manapság, olyan világban élünk, hogy sosem lehet tudni, milyen váratlan eseményekbe ütközünk. Így a legjobb, ha megpróbálunk elővigyázatosak és felkészültek lenni.

[wp_ad_camp_1]

Járműkövetés egyre több vállalat életében van jelen, és egyre többen látják be ennek a rendszernek a fontosságát. Azok a cégek, melyek belátták ennek a fontosságát, egyre többen választják a legmodernebb műholdas nyomkövető rendszereket. Az effajta rendszerek teljes körűen ellenőrzik a munkaerőt és a hozzá tartozó gépjárműpark működését. Amennyiben Ön is hasonló rendszerek alkalmazásán gondolkodik, akkor válassza a legjobbat. A T.E.L.L. Software Hungaria Kft. teljes flottamenedzsment szolgáltatást nyújt immár közel 2500 logisztikai és kereskedelmi vállalkozás részére. A több éves fennállásunknak köszönhetően magas tapasztalattal és szakképzet munkatársakkal állunk rendelkezésére, bármilyen kéréssel kapcsolatban. Kiemelt figyelmet fordítunk minden igény megvalósítására és ahhoz próbálunk igazodni, így folyamatos fejlesztéseket végzünk.

Járműkövetés

Járműkövetés

A járműkövetés segítségével ellenőrizhetővé válik az egész géppark, illetve jelentősen csökkenthetjük a költségeket. A rendszer alkalmazásával szert tehetünk kommunikációs eszközökre, amely által ingyenessé válik a járművezető és az iroda közötti kommunikáció, továbbá előzetes kalkulációkat végezhetünk az üzemanyag fogyasztás és a várható megérkezéssel kapcsolatban. A járműkövető rendszer alkalmazásával nem csak a jármű tartózkodása lesz látható, hanem a megtett táv, az üzemanyag fogyasztás és az üzemórák száma is. Továbbá automatikusan rögzítésre kerül a valós menetteljesítmény és az útnyilvántartás is. Keressen fel bennünket a www.tell.hu weboldalon, illetve a +36 52 530 130-as telefonszámon.