Elegáns és esztétikus rózsakvarc karkötő

Aki már találkozott az ásványgyöngyökkel, az pontosan tisztában van az ásványok tündöklő csillogásával, Talán ez a mesés kinézet is hozzájárul az ásványkövek folyamatosan növekvő népszerűségéhez.

A rózsakvarc karkötő könnyed, divatos, de ugyanakkor egyszerű ékszer, melynek a rózsaszín különböző árnyalataiban ragyogó gyöngyei elsősorban a hölgyek szemét és szívét ejtik rabul. Ráadásul nagyon jól társítható más ásványokkal, sőt nemesfémekkel is, így a férfiak számára is készíthetők ónixot, lávakövet tartalmazó rózsakvarc karkötők.

Az üvegfényű, mesterkristályként is ismert kvarc nemcsak a megjelenésével hódít, hanem jótékony tulajdonságainak köszönhetően közismert is. A rózsakvarc a szívcsakra ásványaként a mély, önzetlen szeretet, a szívből jövő, feltétel nélküli szerelem köve. Azt tartják róla, hogy viselőjét segíti az önszeretet képességének létrehozásában, erősíti az önbizalmat, és különösen hatásos lehet a lelki, érzelmi problémák, szerelmi ügyek kezelésében is. Akik új szerelemre vágynak, vagy a jelenlegi kapcsolatukba szeretnének több érzelmet, új és mély impulzusokat becsempészni, azok számára kifejezetten ajánlott a rózsakvarc ásvány karkötő viselése. Lelki területe a megbocsátás, elfogadás és a gyengédség, ezért energiája a Bika, Mérleg és Rák csillagjegy szülötteinek lehet praktikus segítség.

Rózsakvarc karkötő

Rózsakvarc karkötő

Egy rózsakvarc ékszerrel tehát biztosíthatjuk a szívcsakra helyes működését, miközben kedvező hatást gyakorol az öntudatra és az önelfogadásra.
Rózsakvarc karkötők kaphatók megfizethető árak mellett a csillaggyongy.hu weboldalon. A rózsakvarcot gyakran kombinálják hegyikristállyal, illetve ametiszttel, a végeredmény gyönyörűen csillogó ékszerek, melyek egyetlen nő gyűjteményéből sem hiányozhatnak. Tekintse meg kínálatunkat, majd válassza ki a megfelelő terméket!