Előnyös irodaszékek több éves garanciával

Az irodaszékek esetében megannyi szempontnak kell megfelelni és egyre gyakrabb ezek közül az öt éves garancia, hiszen ha már kiadunk a pénzünket egy szuper székre, akkor jogosan elvárjuk, hogy azt tartson is ki hosszú ideig és ne csak magas szintű technikai funkciókat biztosítson és ergonómiai előírásoknak tegyen eleget. Az Antares Kft. már magas háttámlás, gázliftes magasságállítású, akár 24 órás intenzív használatra alkalmas forgó- és tárgyalószékeket is kínál öt év garancia mellett, ami eddig a piac legjobb kínálatai közé tartozik.

[wp_ad_camp_1]

A cég már eddig is biztosított év garanciát az egyes termékei mellé, mint például a népszerű Rovo forgószékek, Concorde munkaszékek vagy a 1800 Lei széria. Most a kínálat újabb forgó- és tárgyalószékekkel bővült, melyek közül minden egyes darabot rendkívül szakszerűen, részben vagy kérés szerint teljes egészében összeszerelve és átvizsgálva szállítják ki a megrendelő számára.

Ahogy elterjedtek a számítógépek úgy bővült azok száma is rohamosan, akik a gépek előtt dolgoznak, akár egész napon át is. Mivel egyre magasabb egyre csak növekvő a száma az ülve dolgozó felhasználóknak, így nőtt az igény a megfelelő irodaszékek iránt is, hiszen ilyen esetekben az irodaszékek kiválasztásakor a komforton és tartósságon kívül az átlagosnál nagyobb, akár 140-150 kg teher elbírása is felettébb fontos szempont.

Irodaszék

Irodaszék

Ezen felhasználók számára készült a nemrégiben kiadott és máris több embert megnyerő XXL termékcsalád. Az említett forgó- és tárgyalószékek alapjai masszív, kipróbált és megbízható széktípusok, melyeket ezenkívül néhány speciális alkatrész is segít abban, hogy tökéletesen eleget tegyenek minden elvárásnak. A segítő elemek között van az erősített gázlift, a sűrűbb és keményebb szivacspárnák, a masszívabb fém lábkeresztek , valamint a speciális mechanika is.