Minőségi redőnyök kedvező áron

A redőnyök több szempontból is nagyszerű megoldást jelentenek, hiszen beszerelési költségük sokszorosan megtérül azáltal, hogy biztosítják télen a meleg, nyáron pedig a hűvös lakást. Természetesen nem csak remek hőszigetelők, de védenek a kíváncsi tekintetektől, az utcai zajt is nagy mértékben csökkentik, valamint fokozzák otthona védelmét is.

[wp_ad_camp_1]

Az általunk biztosított redőny kínálat garantáltan elnyeri majd az Ön tetszését is, hiszen olyan nagyszerű termékekről van szó, melyeket kedvező áron szerezhet be magas minőség mellett. Nálunk egyaránt találhat hagyományos és modern műanyag-, illetve korszerű alumínium redőnyt is, kedvére tud válogatni a megannyi szín és típus között. Főbb redőnytípusaink a külső tokos redőny, a vakolható tokos redőny és a belső tokos redőny, melyek egyaránt kaphatóak műanyag és alumínium kivitelben is.

A külső tokos redőny leginkább olyan épületek esetében használatos, ahol utólagos redőnyözésről van szó, tehát a falban nem lett kialakítva a redőnytok vagy legalább is annak a helye, tehát Önnek akkor sem kell elkeserednie, ha nincs és nem is volt redőnye, mi profi módon megoldjuk a problémáját.

Redőny

Redőny

A vakolható tokos redőnyt olyan nyílászárók esetében lehet szakszerűen alkalmazni, ahol már a ház építésekor kialakították a redőnytokok helyét. A redőnytokok elején Hungarocell található, ami  a szigetelő hatása mellett biztosítja a redőnyök könnyebb vakolhatóságát.

A belső tokos redőnyök a régi, rossz hang és hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkező faredőnyök fa tokszerkezetének korszerű, remekül jó légzáró és kiváló hang és hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkező utódja, mely műanyagból készült.

Forduljon hozzánk Ön is bizalommal, ha redőnyre van szüksége és biztos lehet benne, hogy maximálisan elégedett lesz, hiszen rendkívüli minőséget és profi szerelést kap a lehető legkedvezőbb árak mellett!

Forrás: Redőny