Épület bontás – Jobb szakemberekre bízni!

Ha egy épületet le kell bontani, akkor nem szabad hűbelebalázs módjára nekiesni az épületnek, mert balesetveszélyes, másrészt semmi értelme. Az épület bontásnak ugyanis megvan a menete, nem lehet csak úgy nekiesni!

[wp_ad_camp_1]

Bello Breaking Kft.Épület bontás előtt az elsődleges kérdés, ami felmerül, hogy az épület engedélyköteles-e. Abban az esetben, ha igen, akkor a helyi önkormányzat építési osztályáról kell megszerezni az engedélyeket. Akár csak az építésnek, úgy a bontásnak is megvan a maga menete, ettől nem érdemes eltérni. Az épületbontásba nem csak a kisebb családi házak tartoznak, hanem olyan létesítmények is, mint stadionok, ipari létesítmények. A családi házak és az ilyen létesítmények közös pontja, hogy mindegyik bontásához speciális eszközökre és megtervezett bontásra van szükség. Természetesen egy ipari létesítmény lebontása jóval nagyobb munka, komoly előkészületet igényel. A bontás során a bontásból eredő szigetelőanyag, beton, tégla, fém és egyéb veszélyes hulladékokról is gondoskodni kell, valamint lehetőség szerint az építési anyagok újrahasznosításáról. Azokat az építőanyagokat, amiket nem lehet újrahasznosítani, szelektíven szét kell válogatni.

Épület bontás

Épület bontás

Érdemes a feladatra professzionális épületbontással foglalkozó céget felkérni, mivel így hatalmas teher kerül le a válláról. Mi ehhez a Bello Breaking Kft-t ajánljuk. A vállalkozás munkatársai több, mint tízéves szakmai tapasztalatot és gyakorlatot mondhatnak magukénak épületek és betonszerkezetek bontása terén. Az ország egész területén vállalnak épületbontást és gépi földmunkákat. A bontást követő tereprendezést is profin elvégzik, valamint gyárak és épületek azbesztmentesítését! Bővebb információkért látogasson el a bellobreaking.hu weboldalra!