EU pályázatok megfigyelésben segíteni tud a Forráscentrum

A Forráscentrum.hu oldalon segítséget kaphat egy vállalat abban, hogy megfeleljen egy EU pályázat megnyerésének.  Mivel maga a pályázati rendszer igen komplex, ezért csak szakember tud száz százalékos megoldást nyújtani a pályázati célok megvalósításához. Kiemelkedően fontos, hogy olyan szakember készítse el a pályázatokat, aki minden téren otthonosan mozog az adott témában, területen.

[wp_ad_camp_1]

Azok a vezetők, akik maguk elkészítik és beadják a pályázatokat vagy sikerrel járnak vagy nem. Mivel a pályázatokkal kapcsolatos rendszer és a jogszabályok is folyamatosan változnak ezért ezek ismerete szükséges a sikeres pályázatíráshoz.

A Forráscentrum.hu-nál olyan szakember gárda dolgozik, akik minden téren tudnak segítséget nyújtani. Azok a vállalkozások, akik ezt nem igénylik, kérhetik az ingyen elérhető pályázatfigyelést, hiszen akkor egy gonddal máris kevesebb. Nem kell állandóan a szaklapokat, a netes oldalakat bújni, mikor bukkan fel egy új pályázat. A pályázatfigyelésnél fontos, hogy a szakemberek tudják, milyen célra keres pályázatot az adott vállalat, hiszen nagyon sok területen hirdetnek pályázatokat. Az EU és a magyar állam is folyamatosan bombázza pályázatokkal a vállalkozásokat. A beruházási tervek, az üzleti elképzelések és az üzleti célok naprakész ismerete nagyon fontos a szakembereknek ahhoz, hogy a megfelelő pályázatokat küldjék meg az érdeklődő kkv-nak.

Pályázatfigyelés

Pályázatfigyelés

A szakemberek minden tőlük telhetőt megtesznek annak érdekében, hogy a pályázatokról naprakész információkat nyújtsanak. Amennyiben a vállalkozások igénylik, úgy a szakemberek szívesen együttműködnek a pályázatok kidolgozásában is, hiszen náluk jobban senki sem tudja elkészíteni a beadandó anyagokat. A támogatási szerződések megkötésében, a különféle beszámolók elkészítésében és a pénzügyi elszámolásokban is hathatós segítséget nyújtanak. A cég weboldalán akár már ma fel lehet iratkozni a pályázatfigyelésre. A folyamat első lépéseként a cég szakembere telefonon veszi fel a kapcsolatot a potenciális ügyfelekkel. Minél előbb megteszik a vállalkozások az első lépést, annál gyorsabban juthatnak hozzá a megfelelő pályázati lehetőséghez. Nem érdemes halogatni, hiszen szinte minden héten indítanak új pályázatokat, amelyre fel kell készülni és a határidők is elég szűkösek a teljes pályázati anyag kidolgozására.