Fedezd fel a végleges szőrtelenítés előnyeit!

Ma, amikor mindenki folyamatosan rohan, akkor csak kevés idő marad önmagunkra, holott az ápoltság rendkívül fontos. Az ápoltsághoz természetesen hozzátartozik a rendszeres szőrtelenítés is. A borotválás, vagy a hasonló eljárások sajnos csak pár napos hibátlan eredménnyel kecsegtetnek, majd kezdhetjük előröl a szőrtelenítési folyamatot. Szerencsére már Győrben is elérhető a tartós eredmény szépségszalonunk által. Az utóbbi évek leghatékonyabb eljárásait kínáljuk vendégeink számára.

[wp_ad_camp_1]

A győri Medishape szépségszalonban alkalmazott IPL szőrtelenítés a legmodernebb és egyben a leghatékonyabb technológiák egyike. IPL technológiát alkalmazó berendezésünk pulzáló, sokszínű fény kibocsájtással működik. Minden bőrtípus számára a leginkább megfelelő fényt tudjuk beállítani a biztos eredmény érdekében. A fény által kibocsátott hő a szőrszálak tövénél fejti ki hatását, így érhető el az igazán tartós szőrtelenítési eredmény. Tudni kell, hogy a kezelés teljesen fájdalommentes, csupán apróbb kellemetlenségek érezhetőek.

Szőrtelenítés

Szőrtelenítés

Egy, vagy legfeljebb másfél éves szőrtelenítési kezeléssorozattal egyéntől függően öt, de akár hat évre is tudunk teljes szőrtelenséget biztosítani. Az eredmény teljes egészében emberi biológia függő. A visszanövő szőr persze többé nem lesz olyan, mint régen, avagy az gyenge lesz és sokkal világosabb is, emellett ritkább szőrzet nő vissza. Két vagy három hetente, később már havonta kell győri szalonunkat felkeresni egy-másfél éven át, de aztán hosszú évekig nem kell a szőrtelenítéssel bajlódni.

Válaszd a MediShape IPL dpulse szőrtelenítési eljárást, mely által már egy-két kezelés után is látványos a változást tapasztalhatsz! A végleges szőrtelenítés, a könnyed és fájdalommentes megoldás általunk adott, neked mindössze időpontot kell kérned.