Fedezd fel Makót, ismerd meg a fürdőt!

Ha Te is úgy döntöttél, hogy itt az ideje egy kis kikapcsolódásnak, egy kis pihenésnek, akkor több szempontból is érdemes felkeresni a Maros-parti kisvárost, avagy Makót. Makót főként a makói hagyma révén ismeretes, ami igazi hungarikum, de turisztikai vonzerejét az csak tovább növeli, hogy Magyarország legvirágosabb városa is egyben. Legfőbb vendégcsalogató eleme azonban mégis az a termálvíz, amelyet még a fúrások 1956-ban juttattak a felszínre.

[wp_ad_camp_1]

A Makói Termál- és Gyógyfürdő, avagy a Hagymatikum, egy élmény-, gyógy- és wellnessrészlegekkel is rendelkező fürdőkomplexum, mely a belváros szívében várja a kikapcsolódásra vágyó emberkéket. A fürdőt az évtizedek alatt folyamatosan bővítették, sőt 2012 januárja óta egy teljesen új épületegyüttessel is bővült. Most wellness-, gyógy- és élményelemekkel várja az odalátogatókat. Érdemes azt is tudni, hogy a gyógyvíz jótékony hatásait a Marosból származó gyógyiszap is kiegészíti, ami főként mozgásszervi és gyulladásos betegségek leküzdésében segít a vendégeknek.

Makói fürdő

Makói fürdő

Jelenleg a széleskörű wellness szolgáltatások közt adott a többféle masszázs, a számtalan szauna, melyek közül igazi különlegességet jelenthet a fényözön- és a makói szauna. Az előbbit a kabinban változó színek biológiai hatása teszi lenyűgözővé, míg a makói szauna kabinjában a cédrus burkolat mögötti megvilágítás egy makói hagymával díszített üvegablakon történik. Az szauna alacsony páratartalom mellett egyesíti a finn szauna és a különleges felöntések hatásait, de választhatod még az aroma, gyógynövényes, infra és kelo szaunák bármelyikét.

Amennyiben tehát a pihenés a cél, akkor irány Makó, ahol a fürdő komplex igényeket is kiszolgál. A wellnesst beauty részleg várja a szépülni vágyókat. Nyáron az élménymedence buzgárokkal, gejzírekkel és hullámfürdővel várja az extra élményekre vágyólat. A családok szórakozásáról pedig a HagyManó játszóház, illetve a baba-mama pihenő gondoskodik.