Ismerd meg a legjobb folyami hajós munkákat!

Amennyiben már gondoltál arra, hogy szívesen dolgoznál egy csodás hajón, de mégsem akarsz tengerre szállni, akkor bizony a folyami hajók jelentik számodra is a lehető legjobb megoldást. Az általunk közvetített munkák által eljuthatsz az Európára jellemző legcsodásabb folyókra, mint a Duna, Rajna, Majna, Elba, Rhone, Szajna, ahol a hajók Amszterdam és Budapest között közlekednek. A személyzet száma átlagosan 35-85 fő az ilyen típusú hajókon, illetve tudni kell, hogy a szerződések itt egy szezonra szólnak minden év márciusától novemberéig.

[wp_ad_camp_1]

A jól fizető folyami hajós munka Euróba legnagyobb folyóin közvetítő irodánk által akár már ma elérhető lehet számodra is, végre a legszebb folyókon utazhatsz úgy, hogy közben a jó fizetés is biztosítva. Ha tehát nincs munkád, akkor itt az esély, hogy egy olyan állást szerezz, melyet érdemes kipróbálnod, ha úgy érzed, hogy tudsz és persze bírsz is dolgozni, ha szeretsz utazni, szereted a vizeket.

A folyókon közlekedő hajókon a személyzet két-, illetve háromfős kabinokban van elszállásolva, valamint adott a teljes ellátás is. A munkarendről illik tudni, hogy jellemzően hét napos, ami azt jelenti, hogy nincs szabadnap, legfeljebb néhány szabad óra, erre jó már most felkészülni. A napi 10-12 óra munkát bírni kell, de ha kitartó vagy, akkor mindenképp megéri.

Folyami hajós munka

Folyami hajós munka

A folyami hajós munkára a hajótársaságok többségében minden év januárjában, vagy februárjában tartják interjúikat, melyekre cégünk előszelektálja a jelentkezőket. A szakmai és nyelvi képességek megfelelőek kell, hogy legyenek, de ha minden adott, akkor előtted hever a világ, beutazhatod Európa legszebb részeit.

A Crew Agency Kft. vár a legjobb folyami hajós munkákkal, így ha vállalnál szakács, felszolgáló, segédfelszolgáló, barternder, bárfelszolgáló, szobalány, konyhai kisegítő, takarító, vagy más hasonló munkát, akkor jelentkezz már ma!