Finnországi vízitúra – az igazi kalandokat kedvelőknek!

Ha már unod, hogy a szokásos tengerparti meleg fogad a nyaralás alkalmával, és te inkább valami kalandosabbat próbálnál ki, akkor a finnországi vízitúra neked lett kitalálva. Amennyiben nem szeretnél elkényelmesedni, valamint szereted a pörgést, a folyamatos történést, kiváló lehetőséget kínál számodra a Békatutaj Egyesület.

[wp_ad_camp_1]

A Finnország vízitúra keretében emlékezetes pillanatokban lehet részed, ugyanis a túra keretein belül, a 7. naptól kezdődően egy kalandos tavi vízitúra vár rád is. Amennyiben nem bánod, sőt kedveled a sátorozást, a természetközeli élményeket, ott a helyed neked is.

Mielőtt azonban izgalmasabbnál izgalmasabb kalandokban lenne részünk, a várost is körbejárjuk. Az igen értékes, középkorból fennmaradt vár gyönyörű látványosság, még azok számára is, akik nem igazán kedvelik a muzeális látnivalókat. A Savonlinna városában található vár láttán biztosan te is jobban értékelni fogod a múltból ránk maradt emlékeket.

Finnország vízitúra

Finnország vízitúra

A városnézés után pedig valódi izgalmakban is részed lehet, ugyanis ezután következik a kalandos finnországi vízitúra. Akkor se ijedj meg, ha még nem vagy kellőképpen jártas az evezésben, hiszen rengeteg kiépített pihenőhely van, így nyugodtan megállhatsz, ha úgy érzed, elfáradtál. A 2-3 napos vízitúra igazán kalandos vállalkozás, ám a célunk nem az, hogy minél nagyobb távot tegyünk meg, hanem hogy minél több látnivalóval gazdagítsuk a túrázókat.

Ha szeretnél még többet megtudni a kristálytiszta finnországi vízitúráról, keresd fel weboldalunkat, a www.bekatutaj.net-et, ahol részletesen elmondjuk, milyen kalandos utazásban lehet részed, ha a Finnország vízitúra lehetőségét választod. Sőt, internetes oldalunkon arra is alkalmad van, hogy élménybeszámolókat olvass olyanoktól, akik már kipróbálták ezt a szuper, izgalmakkal teli kalandos utat.