Foci EB 2012 – nagyon jó kikapcsolódás férfiaknak

A Foci EB 2012-ben is lázban tartja a közönséget, hiszen már javában zajlanak a csoportmérkőzések. A Lengyelország és Ukrajna által közösen megrendezésre kerülő Európa Bajnokság hatalmas látogatóközönséget vonz a lengyelországi és ukrajnai városokban.

A Focieb.eu oldalon folyamatosan friss információk várják az érdeklődőket, hiszen bizonyára sokunk számára fontos, minden nap friss információkkal legyünk gazdagabbak a Foci EB-vel kapcsolatosan. A lengyelországi városok közül érdemes kiemelni a Varsóban található Nemzeti Stadiont illetve Gdansk városában a vadonatúj PGE Arénát. Az Ukrán vonatkozású helyszínek közül Kijevben az Olimpia Stadionra érdemes ebben az évben odafigyelnünk, hiszen itt rendezik meg a kontinenstorna fináléját.

Azoknak, akik szeretik a tippelgetést a Focieb.eu oldalon lehetőségük nyílik egy egyszerű regisztrációval erősíteni a tippelők táborát, hiszen már javában folynak a találgatások, hogy melyik csapat lesz az ez évi Foci EB nagy esélyese. A bajnokság jelenlegi állása, az eddigi mérőzések eredményei és különböző statisztikák is segítik a látogatókat az izgalmasnak ígérkező finálé végkimenetelének megtippelésében.

Foci Eb 2012

Foci Eb 2012

Természetesen a honlap látogatóközönsége a legfrissebb hírekről és aktualitásokról sem maradhat le! Az Foci EB 2012 már eddig is tartogatott számunkra meglepetéseket, hiszen Bendtnert a dán csatárt már megbüntették „gatyás” mutatványa miatt.  Egy fogadási irodát hirdetett boxerén, amely „illegális” marketingfogás ellen természetesen az UEFA is fellépett.

forrás: http://focieb.eu