Föld feletti esővízgyűjtő tartály a legjobb áron

A legtöbb esőtartály 50-80 liter körül van, ami azt jelenti, hogy egy tipikus otthon tulajdonosai 4900 liter vizet takaríthatnak meg a nyári csúcsidőben. A védelmet azonban még tovább lehet vinni. Vannak jelentések olyan háztulajdonosokról, akik teljes mértékben elzárkóznak az önkormányzati vízellátástól az esővíz javára, bár több okból óvatosságra intjük ebben a tekintetben.

Föld feletti esővízgyűjtő tartály rendelhető a sunikft.hu weboldalon, tehát látogasson el ide, ha többet tudna meg ezekről a berendezésekről vagy azok előnyeiről. Először is, kezelés vagy szűrés nélkül az esővíz fogyasztása nem olyan biztonságos, mint a csapból származó víz. Kicsit savasabb is. Az esővizet ezért csak tájrendezési célokra szabad fenntartani. Másodszor, bár a kis mennyiségű esővíz személyes használatra történő összegyűjtése a gyepen nem valószínű, hogy következményekkel járna, lehetséges, hogy jogi kérdésekbe ütközhet. Először fúrjon lyukat a tartály oldalán, körülbelül két hüvelyk távolságra az alaptól. Tekerje a tömítőszalagot a csavar menete körül, és csavarja be az imént készített lyukba. A tartály belsejébe helyezze az alátétet a csap menetére, majd csavarja a 2 hüvelykes csövet a csaphoz, hogy rögzítse. Zárja le a nyílást szilikon tömítőanyaggal a tartály belső és külső oldalán. Hagyja száradni körülbelül 3 órán keresztül.

Ha elérte ezt a szakaszt, a telepítési folyamat gyakorlatilag azonos lesz mind a gyártott, mind a házi készítésű tartályok esetében. Először tegye a tartályt az otthoni lefolyócső mellé, majd csatlakoztassa a két könyökcsuklót a lefolyóhoz. Tartsa a csövet a helyén, és rajzoljon körvonalat a tartály fedelére. Amíg itt tart, jelölje meg otthonának függőleges lefolyóját. Ha ezt megtette, késsel vágjon lyukat a tartály fedelébe. Ezután egyszerűen csatlakoztassa a házból az esőcsőszakaszt az esőtartályhoz. Amennyiben többet tudna meg nézzen be a sunikft.hu weboldalra.