Fürdőszoba lámpa kedvező áron kapható!

Nincs is annál jobb, mint egy fárasztó nap után befeküdni egy kád forró vízbe és relaxálni. A nap végén a fürdőszobában zárjuk a napot, ugyanakkor a reggel is itt kezdünk, így fontos, hogy komfortosan érezzük magunkat és kellő fény álljon rendelkezésre a készülődéshez.

Fürdőszoba lámpa rendelhető kedvezményes áron az egloshop.hu weboldalon, ezért érdemes megtekinteni a kínálatot, ha ön is minőségi fürdőszoba lámpát keres. A világítás nagyon fontos a házban, ez azonban kiemelten igaz a fürdőszobára, hiszen itt történik a borotválkozás, a smink elkészítése, az arctisztítás. Az „egyszerű” fehér fénynek számos árnyalata, színe és hőmérséklete lehet, amelyek befolyásolják a ruhák és a smink megjelenését. Szinte ösztönösen észreveszi majd, hogy minden izzónak vagy lámpának van egy olyan „hőmérséklete” vagy színárnyalata, amely hűvösebbé vagy melegebbé teszi az egész teret. A fürdőszobai világítás szakértői gyakran javasolják, hogy ragaszkodjanak a meleg fehér fényhez.  Ahhoz, hogy a fürdőszobai világítás szín- és hőmérsékletkoncepcióját egy kicsit tovább vigyük, érdemes megérteni a színvisszaadási indexet (CRI). Ez a szám jelezheti, hogy bizonyos fényforrások mellett milyen pontosak a színek.

Fürdőszoba lámpa

Fürdőszoba lámpa

Ez a skála azt feltételezi, hogy a 100 CRI-hez közelebb eső lámpák, amelyek a legjobb pasztellszíneket hozzák ki, gazdagabb színekkel is jól működnek. Próbáljon ki legalább 80 CRI-t a fürdőszobai lámpákban. Kitértünk már a fürdőszobai világítás színére, hőmérsékletére és színvisszaadási tényezőire; weboldalunkon pedig megtalálhatja a fényerőt is, amelyet wattban mérnek. Amennyiben fürdőszobai lámpát keres és nem szeretne túl sokat költeni, nézzen be még ma az egloshop.hu weboldalra és tekintse meg a széleskörű, minőségi kínálatot!