Ha bulira vágysz, akkor irány Ibiza!

Ibiza a fiatalok és a bulizni vágyók Mekkája. A mesés szigeten számtalan nagy és világhírű diszkó várja a fiatalságot. Ezeken az igényes szórakozóhelyeken akár több ezer ember is bulizik együtt a világ legismertebb lemezlovasainak a zenéjére. Mostanában leginkább David Guetta, Avicii, Armin van Buuren, Calvin Harris számít menő vendégnek. Ezek a dj-k egész nyáron csinálják a fergeteges bulit. Hetente meghatározott napokon lépnek föl. Ibizán fellépni márpedig igazi dicsőség, kihívás és persze rengeteg pénz.

[wp_ad_camp_1]

Ibiza legnagyobb diszkói között meg kell említeni a Pacha, az Ushuaia, az Amnesia nevű szórakozóhelyeket. Ezek a fővárosban, de legalább is annak közelében találhatók. Több közülük önálló, nagy komplexumként működik. A másik nagyobb diszkóközpont a sziget nyugati oldalán fekvő San Antoniban található.

Ibiza

Ibiza

Ezekbe a nagyobb szórakozó helyekbe jeggyel, vagy karszalaggal lehet bejutni. Ezeket érdemes előre megvásárolni, nehogy a végén hoppon maradj majd. A tengerparton a fiatal és igencsak csinos lányok már napközben árulják a jegyeket, a drága belépőket a másnapi vagy a még későbbi bulikra. Természetesen a jobb hotelekben is kaphatsz jegyeket. A jegyek olyan 30 és 50 euró közötti árban kaphatóak, de ebben az árban általában egy ital is szerepel. A diszkókba szervezet bulijáratok viszik a fiatalokat, és hajnalban vissza is hozzák őket. Épp ezért, aki pihenni akar Ibizán, az kerülje San Antonio-t és a fővárost.

Ibizán a bulizók már délután hangolnak, azaz a szállodák teraszain, annak szobáiban zenélnek és enyhébb alkoholtartalmú italokat fogyasztanak. A többség éjfélig a kisebb bárokban, éttermekben szórakozik, majd éjfélkor elindulnak az „életbe”, a nagyobb diszkókba. Hajnali hat és hét körül ér véget a buli, csak akkor térnek haza pihenni, hogy holnap előröl kezdhessék a partit.