Harcolj a herpesz ellen természetes módszerekkel!

A herpesz egyike a legbosszantóbb vírusoknak, kiütéseknek, mivel sajnos igen mutatósan jelzi, hogy legyengült a szervezetünk, valami nincs rendben velünk. Ma már számos orvosság és különféle tapasz közül is válogathatunk a gyógyszertárakban, melyek gyors gyógyulást ígérnek, de ha Te inkább a természetes megoldások híve vagy, akkor ismerd meg a legjobb házi csodaszereket, melyek hatékony segítséget ígérnek orvosságok nélkül is.

[wp_ad_camp_1]

A cink hatékony segítséget ad és könnyedén hozzá is lehet jutni cink tabletta formájában szinte minden gyógyszertárban. Naponta 15 milligrammot kell belőle elfogyasztani, hogy segíteni tudjon. Laboratóriumi vizsgálatok által azt is kimutatták, hogy ez az ásványi anyag meggátolja a vírus szaporodását, emellett pedig egyaránt erősíti a szervezet immunrendszerét, valamint az ajak és a szájüreg felszíni szöveteit is védi a sérülésektől, baktériumoktól.

Herpesz

Herpesz

Az egyik legjobb természetes szer a herpesz ellen a teafaolaj. Ezt az olajat nem magában kell használni, hanem először össze kell keverni azonos mennyiségű olívaolajjal, majd ezek után naponta kétszer vagy háromszor a herpeszre kell kenni. A módszer hatékonyságát leginkább annak köszönheti, hogy természetes fertőtlenítőszert kínál a gombák, vírusok és baktériumok ellen.

Az ecettel és az almaecettel sokat lehet találkozni, mivel mind a két szer rendkívül sokoldalú. Nem is csoda hát, hogy a herpeszre is remekül alkalmazható, hiszen a savas kémhatású folyadékban a vírusok bizony nem érzik jól magukat. Amint észere veszed, hogy kezd kialakulni a herpesz a szádon vagy másutt, már érzed, hogy feszül és bizsereg a bőröd az adott felületen, akkor márts azonnal ecetbe vagy almaecetben egy vattalabdát, majd helyezd azt az érintett területre. Ezt a folyamatot ismételd meg naponta többször is a biztos hatás érdekében.