Használja ki az irodabérlés minden előnyét!

Nem kell sokat keresgélnie, ha olcsón akar Budapest belvároshoz közel, nagyon jól megközelíthető helyen kis- és közepes méretű irodákat bérelni egyéb üzletviteli szolgáltatássokkal egyetemben. A kiadó irodák, műhelyek, és raktárak az egészen kis méretű helyiségtől a több száz négyzetméteres kialakításokig adottak, így bármennyi és bármekkora területre is van szüksége, azt általunk meg is fogja kapni természetesen.

[wp_ad_camp_1]

Az irodabérlés az irodakiado.eu-val igazán egyszerű, mivel Önnek csak fel kell vázolnia az elképzeléseit, majd csapatunk máris készséggel áll rendelkezésre. Összesen három ezer négyzetméteres épületünkben nagyjából nyolcvan elválasztott és jól megközelíthető helyiségből válogathat. Ajánlataink kifejezetten ideálisak iroda-épület kialakítására kis- és közepes vállalkozásoknak, ugyanis a terület nagyon jól tagolt, több kisebb-közepes helyiségekből áll. Amennyiben több, kisebb helyiséget, illetve irodát szeretne vállalkozásának bérelni egymás mellett, így ez is megoldható.

Irodabérlés

Irodabérlés

Az irodabérlés esetében a Zöld Pont Irodáknál természetesen nem is lehet kérdéses a kiváló ár-érték arány. Felettébb kényelmes helyiségeinket az iroda bérleti díján felül terhelik a rezsi, és üzemeltetési költségek, de az épület környezetbarát és energia hatékony kialakításának köszönhetően ezek az év minden részében alacsonyak maradnak. A Zuglóban és Ferencvárosban található irodaház is könnyedén megközelíthető gépkocsival, BKV-val, de még személyvonattal is, azaz tucatnyi tömegközlekedési eszköz áll rendelkezésre majd az alkalmazottak számára.

Ismerje meg a Zöld Pont Irodák által kínált irodabérlés konstrukciókat és biztos lehet benne, hogy döntésével majd tökéletesen elégedett lesz, azt kapja, amit elvárt, sőt még annál is többet! Kérjen ajánlatot, hogy minél hamarabb megnyissa hangulatos irodáját Zuglóban vagy a Ferencváros területén!