Hátborzongató, félelmetes filmek a közös hétvégéhez

Bár a rémséges filmektől mindenkit a hideg ráz ki, de mégis igazán remek szórakozási lehetőséget adnak amikor a haverokkal összeültök filmezni vagy amikor a pároddal szeretnél összebújni. Mivel az emberek, mióta a vallások léteznek, mindig is rettegtek a gonosztól, hogy annak befolyása alá kerülnek, így nem csoda, ha a veszélyes alvilági figurák, na meg persze maga a Sátán egy csomó filmben feltűnik. Most bemutatjuk a legszórakoztatóbb filmeket, melyeket érdemes megnézni egy közös hétvégén.

[wp_ad_camp_1]

Első helye Az ördögűző című film áll, ami tulajdonképpen egy klasszikus történet, de egyszerűen kihagyhatatlan azok számára, akik a borzongást és az igazi megszállottságot keresik egy filmben. Ez a film egy alapmű, mindenkinek látnia kell legalább egyszer, persze csak ha bírják az idegei.

A The rite az a film, amit bár a kritikusok nagyon díjaztak, pedig igazán élvezhető, sőt az egyik legtehetségesebb színész, Anthony Hopkins kapta az egyik főszerepet. Ő alakítja a filmben a azt a papot, akinek meggyűlik a baja a sötétség vezető szörnyével. Azok akik nagyon figyelnek a film végkifejletnél még akár egy – két magyar mondatot is felfedezhetnek, ugyanis a film egyik főszereplőjének anyja a történet szerint hazánkból származik.

Félelmetes filmek

Félelmetes filmek

A harmadik helyen a The devil inside áll, ahol a történet elején rögtön találkozhatunk a felirattal, miszerint a film megtörtént esetet dolgoz fel. Ennek a félresikerült ördögűzésnek három áldozata is lesz: a pap, a segéd és az apáca. A gyilkos hiába ismeri fel mit tett és hiába zárják elmegyógyintézetbe, a lánya nem nyugszik bele a történtekbe.

A Devil egy igazán kis költségvetésű film, hiszen a történet egyik nagyrészt egy lift belsejében játszódik. Adott egy teljesen átlagos felvonó, amit szintén teljesen átlagos emberek használnak. Egyszer viszont történik valami, elmegy a fény és a sötétben megjelenik meg egy izzó szempár, egy kar vagy éppen egy villanásnyi borzalom, ekkor kezdődik csak a rémüldözés.