Házasodna a Gazda, nemsokára az RTL Klub műsorán

2012. június 29-én már bemutatták nekünk azokat a vállalkozó kedvű gazdákat, akik nejre vadásznak az RTL Klub segítségével. A 8 gazda bemutatkozása után, most a jelentkezők szigorú rostája zajlik, hiszen a napokban megjelent hírek szerint szigorú szerződést íratnak alá a hölgyekkel. Egyik fontos kikötés, hogy nyilatkozni kell arról, hogy soha semmilyen erkölcstelen forgatáson, fotózáson nem vettek részt. Az RTL Klub ezáltal megpróbálja kiszűrni a házasságszédelgő hölgyeket, akik csak gazdáink vagyonára pályáznának.

Minden gazda 3 hölgyet választhat majd ki az előzsűrizett hölgyek közül. Velük fognak eltölteni jó pár kellemes napot saját portájukon. A műsorba csak olyan hölgyek jelentkezhettek, akik nagy vagy kisvárosban élnek. Itt nem terem babér a falusi hölgyeknek. Feltételezhetően hetente egy órás műsort közvetítenek majd nekünk az RTL Klub és több hónapon keresztül izgulhatunk majd a gazdákért.

Házasodna a gazda

Házasodna a gazda

A műsor szempontjából igen fontos volt, hogy a gazdák saját tanyáján játszódjon a társkereső műsor és hogy semmilyen mesterkélt vagy előre megszervezett programmal ne befolyásolják a kialakuló románcokat. Itt minden tényleg úgy fog zajlani, ahogy a gazdák és a hölgyek szeretnék. Olyan programokon vehetnek részt, amelyet ők maguk szerveznek meg. A forgatás során egyik helyszín sem lesz bekamerázva. Mozgó stáb veszi majd fel a párok mindennapjait. A műsor semmilyen nyereményt nem ígért a gazdáknak, hiszen itt fontos, hogy tényleg a párkeresés legyen a legfőbb szempont. Reméljük, hogy a 8 gazda sikerrel jár a párkeresésben és megtalálják az igazit!