Házi készítésű növényi hámlasztó arcápolók a puha és rugalmas bőrért

Nem kell kidobni a zöldségeket, mert mostantól csodálatos arcpakolásként használhatja őket. Köztudott, hogy a zöldségek tápanyagainak 60%-a a héjában rejlik, amit gyakran eldobunk. Mostantól ezekkel a héjakkal készíthet arcpakolást a bőr ápolásához. Ezek az arcápolók egészségesek, minden bőrtípusra alkalmasak, és segítenek elérni a természetes frissességet és ragyogást.

Ezek a növényi héjas arcápolók minden bőrtípusra alkalmasak, és sokszor használhatók, mert nem kell félni a mellékhatásoktól. Sok ilyen arcápolót előre elkészíthet, és hűtőszekrényben tárolhatja. A burgonyahéjat meglehetősen hatékonynak tartják a foltok és napbarnulás csökkentésében. Az arcápoló segít csökkenteni az öregedő bőr hatásait, csökkenti a fakóságot, puhává és táplálttá varázsolja a bőrt. Ennek a csomagnak az elkészítéséhez négy evőkanál burgonyahéjpasztára van szüksége. Ehhez adjunk hozzá három evőkanál burgonyalevet és néhány csepp mézet. Jól össze kell keverni és egy sima keveréket kap. Vigye fel ezt az arcára. Ujjaival masszírozza finoman, hogy az arcápoló jól beszívódjon a bőrbe. Harminc perc múlva eltávolíthatja a pakolást. Az arca rövid időn belül puhává, ragyogóvá és táplálttá válik.

A paradicsomot gyakran használják arcra, különösen alkalmas zsíros bőrre. A paradicsom savas természete segít csökkenteni a túlzott olajkiválasztást, és belülről is tisztítja a bőrt. Az arcápoló elkészítéséhez 2-3 paradicsomot kell blansíroznia három percig. Amint a paradicsom pépes lesz, kiveheti a forrásban lévő vízből, és jeges vízbe helyezheti. Két perc múlva észreveszi, hogy a héja leválik. Ehhez az arckezeléshez három evőkanál paradicsomhéjra lesz szüksége. Adjunk hozzá egy teáskanál aloe vera levet, és jól keverjük össze. Vigye fel ezt a puha arcra, és masszírozza három-öt percig. Hagyja hatni az arcán harminc percig, majd távolítsa el. Ezt a pakolást hetente háromszor használhatja a puha és ragyogó bőrért.