Hogyan használjuk helyesen a vonzás törvényét?

A vonzás törvény a legvitatottabb téma, amivel valaha is találkoztam. Ahogyan olvasgattam az ezzel foglalkozó fórumokban, igen csak megosztó közönségre találtam. Voltak olyan viták, ahol azt olvastam, hogy a vonzás törvényét száz emberből csak négy tudja helyesen használni.

[wp_ad_camp_1]

De mi ennek az oka? Tettem fel magamnak a kérdést, hiszen annyi könyv és film foglalkozik már a témával. Aztán rájöttem, hogy minden cikkben és filmben csak részinformációkat osztanak meg. Ahogyan nézelődtem a neten, rátaláltam egy oldalra, ami ugyan nem csak a vonzás törvényről szólt, hanem egyéb érdekes témáról is, mint például a reinkarnáció, ami számomra eddig új és érdekes dolog volt. Ezt a témát eddig nem is igazán feszegettem, mert úgy voltam vele, hogy ha véget ér az életem, talán nincs is semmi utána. De visszatérve a vonzás törvényére, ezen az oldalon tényleg olyan információkat találtam, amiket eddig sehol nem olvastam. Olyan összefüggésekre találtam, amik érdekesek és egyben elgondolkodtatók.

Mi van, ha tényleg van egy olyan módszer, amivel bármit megtapasztalhatunk a szabad akaratunkból kifolyólag, és amelyet azért kaptunk, hogy ebben a földi életben megkapjunk mindent, ami a küldetésünkhöz fontos. Ha a weboldal írójának hihetünk, akkor ez egy olyan lehetőség, amit mindenkinek ismernie és alkalmaznia kellene egy szebb és jobb élet tudatos létrehozásához. Sokat gondolkodtam az írásain, és még bennem van egy gondolat, hogy miért is ne próbálnám ki azokat a dolgokat és módszereket, amiket javasol. Vissza fogok térni erre a honlapra, mert az írások felvillanyoznak, és ki akarom próbálni azokat a módszereket, amelyeket az író javasol. Ajánlom mindenkinek a weboldalt, melynek a szerzője Szalai Attila.