Homokszórás, a ragyogó fémtiszta terültekért

Amennyiben tökéletes fémtiszta felületet szeretne elérni, akkor válasszon minket és a magasan szakképzett munkatársainkat. Tartson velünk és tudjon meg többet!

[wp_ad_camp_1]

Homokszórás igényes és precíz szakemberek által. A homokszórás eljárása általában sűrített levegő alkalmazásával történik, amely a nagy sebességre felgyorsított, kis tömegű szemcsék energia meghatványozásának köszönhető. Mikor ez az energia találkozik a megcélzott felülettel, akkor ennek a következménye, hogy megtisztítja az acéllemezek terültét. A szemcseszórás többféle változatát ismerjük, ám általában mindegyik légkompresszor alkalmazásával történik. A szemcse alakjától, méretétől és annak sebességétől is függ, hogy milyen tisztító hatást érünk el. Klasszikus megoldásnak bizonyul, mikor a zárt kabinos megoldást választják, hiszen ebben az esetben a szakember a védőfelszerelésnek köszönhetően nincs kitéve a szabad szemcsék által jelentett veszélynek. Az eljárás mindig speciálisan előkészített és ellenőrzött körülmények között zajlik.

Homokszórás

Homokszórás

A szakember annak függvényében állítja be a szemcsék paramétereit, hogy milyen felületet szeretnének elérni. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést, akkor keressen fen bennünket, hiszen a hosszas fennállásunknak köszönhetően magas tapasztalattal rendelkezünk, illetve mindig a tőlünk telhető legjobb munkavégzésre törekszünk. Minden további információ megtalálható a plasmatech.hu oldalára kattintva. További információért hívjon bennünket a +36 96 410 216-os telefonszámon. Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen mi mindent megtesszünk annak érdekében, hogy az ügyfeleink a lehető legjobb munkavégzést kapják és elégedetten távozzanak. Minden kedves ügyfelünket várunk szeretettel!