Idén nyáron is hódítani fog az állatminta

A nyári szezon legnagyobb újítása az állatminták terén, hogy ezúttal nem csak a klasszikus formájú és színű megoldásokkal találkozhatunk az üzletek polcain. A megszokott leopárd- és zebraminta mellett az összes érdekes állat mintázata közül lehet válogatni. A színösszeállításokat is újragondolták a tervezők, avagy már nem csak a klasszikus, barna, arany, fekete, illetve fehér lesz porondon, hanem a legfeltűnőbb színek is megjelennek.

[wp_ad_camp_1]

Az idei állatmintás trend mindemellett többet jelent. A tervezők nem álltak meg a bundák leutánozásánál. A sziluetteknek ugyancsak nagy szerep jutott, de kedveltek az egzotikus állatok is, mint mintaalapok. Az elefánt- és zebraminta, a flamingó, de mindenféle egyéb madár, a trópusi vidékekre jellemző állat is képviseltetve lesz.

A másik különlegesség, hogy az állatok ezúttal teljes valójukban jelennek meg a ruha költeményeken. Az állatmintás divat többé nem csak a sziluettek és a megszokott mintákat jelenti a jövőben, mivel gyakran találkozhatunk az állatok teljes valójával is. Az oroszlánok, a zebrák, a zsiráfok számtalanszor felbukkannak majd. A valósághű mintákkal legtöbbször a felsőrészeken találkozhatunk.

Állatminta

Állatminta

Amennyiben még csak fedezed fel magadnak az állatmintát, akkor tökéletes választás lehet számodra egy visszafogottabb, klasszikus mintás oversize felső. Az ilyen felsőt könnyen lehet kombinálni farmerrel, de cicanadrággal is. Persze kipróbálhatod az állatmintát kiegészítő formájában is, mivel a táskákon és a cipőkön is megjelenik.

Ha már megszeretted az állatmintát, akkor bátran próbálkozhatsz a kiegészítőknél hangsúlyosabb darabokat is. A leopárdmintás cicanadrág, vagy a zebracsíkos felső remekül mutathat rajtad, ha jól kombinálsz. Sőt az idei divat szerint még keverheted is a mintákat, ha elég bevállalós vagy hozzá.