Válassza a biztonságot, válassza a riasztó távfelügyeletet!

Sokan úgy vélik, hogy otthonuk, értékeik, vagy bármilyen ingatlanuk védelmének legjobb módja egy gondosan, szakértők által kiépített riasztó rendszer. Ez teljesen rendben is van, de tudni kell, hogy ha igazán hatékony védelemre törekszünk, akkor ez még nem elég. Ha biztosra akarunk menni, akkor arról is gondoskodni kell, hogy a riasztók jelzéseire azonnal reagáljanak is a megfelelő szervek és biztosítsák a személyes védelmet is.

[wp_ad_camp_1]

Csapatunk, az Elektronika Vonala Vagyonvédelem által a riasztó távfelügyelet szolgáltatást rendkívül kedvező feltételek mellett veheti igénybe és biztos lehet benne, hogy tökéletesen elégedett lesz munkánkkal. A riasztó távfelügyelet lényege tulajdonképpen az, hogy ha egy adott riasztó jelez, akkor azt a 24 órás diszpécser szolgáltatunk azonnal észreveszi és már küldi is a biztonsági szolgálatot a helyszínre. Képzett, felkészült kollégáink legkésőbb tizenöt percen belül azonnal a helyszínre sietnek, elkapják a betörőket és értesítik a hatóságokat.

Távfelügyelet

Távfelügyelet

A riasztó távfelügyelet által tehát otthona, irodái, üzlethelyisége nem csak riasztást ad le baj esetén, hanem biztosított az azonnal intézkedés is, ami által a védelem sokkalta hatékonyabb lesz, mint valaha is volt. Végre nyugodtan elutazhat, akár hosszabb időre is távol maradhat otthonától, hiszen ha valaki épp az Ön házát szemelné ki, akkor mi intézkedni fogunk. A legújabb, professzionális eszközökkel dolgozunk, így a védelem minősége és milyensége felől nem kell aggódnia.

Ha a teljes biztonság a cél, ha egy minden téren védett környezetet szeretne maga körül tudni, akkor az Elektronika Vonala Vagyonvédelem a megfelelő választás az Ön számára is. Keresse fel weboldalunkat, ismerje meg riasztó távfelügyelet munkásságunkat és kérjen kedvező ajánlatot akár egyetlen telefonhívással!