Igényes betegszállítás külföldre

Hatalmas kihívást jelent a betegszállítás? Hosszú útra menne, de nem tudja hogyan? Cégünk az ülő- és fekvő betegszállítás terén vállal szakszerű ellátást kedvezményes áron!  Mentőápolók és mentőtisztjeink igényes betegszállításban részesítik akár külföldre is köszönhetően a sok éves tapasztalat és a korszerű gépparkunknak.

[wp_ad_camp_1]

A színvonalas betegszállítás külföldre is ugyanúgy történik, mint belföldre – azzal a különbséggel, hogy a nemzetközi betegszállítás során plusz szolgáltatásokat is igénybe vehetnek ügyfeleink. Amennyiben a betegszállítás mellett egyedi ellátásra vagy esetleg kísérő mentőorvosra is szükség van, biztosítjuk! A szakképzett emberekkel rendelkező Aranyszív Ambulance Kft. minőségi külföldre szállítást vagy hazaszállítás vállal korrekt árakon. Vegye fel velünk a kapcsolatot az elérhetőségeinken keresztül és egyeztessünk időpontot vagy kérjen helyzetfelmérést a betegszállításhoz. Csapatunk minden embere elhivatott, profi munkát végeznek, és ha  az utazás közben is folyamatos törődésben részesítik. Így nem lehet semmilyen gondja, ha akár hosszabb útra veszi igénybe szolgáltatásunkat.

Betegszállítás

Betegszállítás

Európa bármely városába eljuttatjuk biztonságos és kényelmes körülmények között Önt vagy hozzátartozóját, ezért keressen fel minket, ha szolgáltatásunkat szeretné igénybe venni. Budapest legmodernebb mentőautó flottájával a mi cégünk rendelkezik! A gyógyulást is elősegítő kényelemre és nyugalomra nagyon odafigyelünk hosszú utjaink során, ezt biztosítva modern hordágyak és hordszékekkel. Érdemes minket választani a betegszállítás területén. Amennyiben igényes betegszállítást szeretne külföldre, hívja a 0670-9058605 0630-4258030, 06204328794 telefonszámok bármelyikét a nap 24 órájában és nem fogunk csalódást okozni! A jó szolgáltatás ismérve a bizalom. Bízza profi szakembereinkre a nemzetközi betegszállítás feladatát, hogy az út ne bosszúságokból álljon! Csapatunk kényelmes és kiemelkedő szolgáltatást nyújt! Bármikor hívhat minket – mindig a közelében vagyunk!