Infók a mangosztán hatásairól + mangosztán rendelés

A mangosztán gyümölcs képes arra, hogy megfiatalítsa az egész szervezetet, és kész legyőzni a baktériumokat, ezáltal a különböző betegségeket is. A mangosztán, vagy más néven mangosteen főleg a kínai és thai orvoslásban használatos, ahol elsősorban arra használják, hogy kigyógyítsák a maláriát, a húgyúti fertőzéseket, a tuberkulózist, az ekcémát és egyéb betegségeket.

[wp_ad_camp_1]

Infók a mangosztán hatásairól + mangosztán rendelés elérhető weboldalunkon a mangosztan.biotfitness.hu weboldalon. A karibi térségekben a mangosztánt teaként fogyasztják, és ezzel javítják kedvüket, Brazíliában pedig arra hasznosítják ezt a gyümölcsöt, hogy fokozzák az emésztést míg Venezuelában a bőrfertőzések kezeléséhez használják a mangosztánt. A gyümölcs nagy mennyiségben tartalmaz xantont, emiatt vannak csodás, gyógyító hatásai. A vegyület a flavonoidok csoportjába tartozik, és sokkal erősebb a hatása az E-, valamint még a C-vitaminnál is. A mangosztán főként azért egyedi, mert 17 különböző xanton található meg benne, így a világon ez a leggazdagabb természetes forrása a xantonnak.

Mangosztán

Mangosztán

A mangosztán képes csökkenteni a vérnyomást, a vércukor szintet, a vérzsírt, valamint megakadályozza az artériák elzáródását, és csökkenti az érelmeszesedés kockázatát, tehát erősíti a szívizmot is. A mangosztán készítmény használható zöldhályog és szürkehályog kezelésére is, és a pikkelysömör általi viszketést is nagyban csökkenteni lehet vele. Amennyiben önt érdekelné a mangosztán gyümölcsvelő, mindenképp megéri fellátogatni weboldalunkat a mangosztan.biofitness.hu-t, ahol bővebb leírást találhat a termékről. Ha kérdéseket szeretne feltenni nekünk, erre is van lehetősége, csak vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a+36 70 7733 059 telefonszámon, vagy küldjön e-mailt a vasarlas@biofitness.hu e-mail címre.