Ingyenes gyerek szépségversenyek 2018

Amennyiben úgy gondolja, hogy az Ön gyermekében ott van az a plusz, melyre nekünk szükségünk lehet, akkor ne habozzon tovább.

[wp_ad_camp_1]

Gyermek szépségverseny 2018-ban is újra lehetőséget kínál, azoknak a tehetségeknek, melyek eddig nem kaptak lehetőséget arra, hogy megmutassák, milyen rejtett tartalékokkal rendelkeznek. Amennyiben úgy érzi, hogy az Ön gyermekének ott a helye az országos szépségversenyen, akkor nincs más teendője, mint a honlapunkra kattintani, melyet a www.kasszandra.hu címen talál. A weboldalunkon található jelentkezési űrlap kitöltése után nincs más teendője, mint megvárni a sikeres elbírálást. Az eredményekről 8-10munkanpon belül értesítjük, és amennyiben pozitívan bíráltuk el a jelöltet, akkor megkötjük a szerződést. Ezt követően a gyermekről egy fotósorozat készül, melyek későbbiekben a versenyen szerepelhet. Az országos szépségversenyre 200 gyermek kerül beválogatásra, korcsoportokra bontva.

Gyermek szépségverseny

Gyermek szépségverseny

Minden gyermek jelentkezését szívesen fogadjuk, akik még nem töltötték be a 16. életévüket. A versenyzők 5 korcsoportra bontva indulhatnak, még pedig 0-2, 2-5, 5-10, 10-13 és a 13-16 éves korcsoport. A verseny végkimenetelétől függetlenül, nálunk minden gyermek csak nyerhet. Kipróbálhatja magát a kifutón, a reflektorfényben és betekintést nyerhet, hogy milyen is az igazi sztárok élete. A nyertesek, vásárlási utalvány, ajándékcsomagokat és wellness hétvégét is nyerhetnek. Továbbá minden indulót megjutalmazunk és szerény kis ajándékkal. További információt a 0670-562-03-95 telefonszámon kaphat. Illetve írhat a kasszandragyermekmodell@gmail.com e-mail címre. Bármilyen kérdéssel vagy információval kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal és ne vonja meg gyermekét ettől a különleges lehetőségtől!