Japán leglenyűgözőbb hoteljei

Japán, más néven a felkelő nap földje, izgalmas és kulturálisan lenyűgöző úticél. A szállodák ugyanolyan vonzóak, és ugyanolyan változatosak, mint maga a nemzet. A nemzetközi üzleti ügyben érkező turisták számára szolgáló felhőkarcolókat olyan csomópontokban találja, mint Tokió és Kiotó, de luxus üdülőhelyeket és kapszula hoteleket is talál, ha éppen erre vágyik.

[wp_ad_camp_1]

A Park Hotel Tokió egy modern felhőkarcoló a főváros közepén. A legfelső emeletről lenyűgöző kilátás nyílik a városra. A Park Hotel Tokió kényelmesen elérhető, mindössze két perces sétára a Shimbashi állomástól, amely metróval lehetővé teszi a térség más főbb úticéljainak elérését. A Park Hotel Tokióban hét étkezési lehetőség van, amelyek japán ételeket és nemzetközi ételeket is kínálnak. További luxus szolgáltatások közé tartozik a gyógyfürdő, a fitneszlétesítmény és a modern művészettel teli társalgó. A japán Hokkaido szigeten található a Windsor Hotel Toya Resort and Spa.

Park Hotel Tokio

Park Hotel Tokio

A Windsor Hotel Toya szállodában választhat a hagyományos minimalista szobák közül, tatami szőnyegekkel vagy korszerűsített nyugati ágyakkal, amelyek mindegyike kényelmi felszereléseket kínál, például wifi hozzáférést, személyes hűtőszekrényeket és síkképernyős televíziókat. A gyógyfürdő és a fürdőrészleg, a fedett medence és a pezsgőfürdő is kecsegtető, de van egy festői golfpálya is, amit szintén érdemes lehet kipróbálni. A vendégek alig néhány perc alatt elérhetik a csábító Toyako Hot Springs-et is. Rövid sétára az Asakusa pályaudvartól található az előkelő Gate Hotel Asakusa Kaminarimon, Tokió egyik legnépszerűbb kortárs szállodája. A kényelmes elhelyezkedés megkönnyíti a vonattal való utazást a város körül, de elsétálhat olyan látnivalókhoz is, mint például a Senso-ji templom vagy a Hanayashiki vidámpark. A szobák kényelmesek és modernek, a vendégek pedig olyan kényelmi lehetőségeket vehetnek igénybe, mint például a masszázsterápia.