HIFU kezelés – Mit érdemes tudni róla?

A harmadik generációs, 11 soros HIFU kezelés a szépségiparban hatalmas újdonság. A HIFU kezelésnek köszönhetően nincs szükség sebészeti beavatkozásra, annak érdekében, hogy az arc feszesebb, élettel telibb, simább legyen.

[wp_ad_camp_1]

HIFU kezelés a szépségipar legújabb vívmánya, mely azok számára igazán jelentős, akik vágynak a fiatalos bőrre, azonban ehhez nem szeretnének kés alá feküdni. A HIFU kezelés a nyakon, arcon, valamint a dekoltázs területén alkalmazható. Egy kezelés egy-másfél órán keresztül tart és szinte teljesen fájdalommentes. A kezeléstől nem kell tartani, ugyanis biztonságos és nincsenek mellékhatások. A kezelés teljes végeredménye nagyjából 180 nap után válhat láthatóvá. A HIFU kezelés hatása egyéntől függően akár több évig is kitarthat. A kezelés első jelei már két-három hét után láthatóvá válnak. A HIFU kezelést bármilyen bőrtípusra lehet használni, világosabb és sötétebb, valamint érzékeny bőrre is egyaránt.

HIFU kezelés

HIFU kezelés

Akik, hallottak már az egy soros HIFU kezelésről, azok valószínűleg sejtik, hogy a tizenegy soros HIFU kezelés jóval rövidebb, ráadásul kevesebb ideig tart a kezelési idő. A HIFU kezelés során a szövetekbe az ultrahang hullámai sokkal mélyebbre hatolnak, mint a rádiófrekvencia vagy a lézer, ezenkívül a megcélzott szöveteket pontosabban hevítik fel. A HIFU kezelés további előnye, hogy a kezelést követően lehet sminkelni az arcbőrt, a kezelés nem korlátozza a pácienst a mindennapi tevékenység elvégzésében. A HIFU kezelés orvosi HIFU géppel történik és ahogy már fentebb is említettük, teljesen biztonságos. Hosszan lehetne még írni a kezelésről, de azt gondoljuk, hogy a képek által lehet leginkább prezentálni a HIFU kezelés hatását, így azt javasoljuk, hogy látogasson el a fogyasztas-alakformalas.hu weboldalra, ahol bővebb információkhoz juthat!